Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη ανάρτηση του Σαμ Ασγκάρι μετά τον χωρισμό

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη ανάρτηση του Σαμ Ασγκάρι μετά τον χωρισμό

Μετά από 14 μήνες γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους

spears_-_asghari__1_
Η είδηση του χωρισμού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε γνωστή την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Η 41χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ και ο 29χρονος γυμναστής και μοντέλο χώρισαν ύστερα από ένα τεράστιο τσακωμό λόγω απιστίας από μέρους της τραγουδίστριας, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Σε μια πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε: «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, και από τα ΜΜΕ, να είναι ευγενικοί και διακριτικοί».

Δείτε την ανάρτηση
sam_asgari_psot
Κλείσιμο


Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι τσακώθηκαν άσχημα μετά από μια φήμη ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον είχε απατήσει, ενώ μια πηγή ανέφερε ότι ο Ασγκάρι είχε μετακομίσει από το σπίτι τους και ζούσε μόνος του.

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Η πρώτη ανάρτηση της Σπίαρς μετά τον χωρισμό
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε αδιατάρακτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αίτηση διαζυγίου που φέρεται να κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός τηςΣαμ Ασγκάρι.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από την Τετάρτη 16 Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο. 

Στη φωτογραφία φαινόταν να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία ενώ χαμογελούσε στην κάμερα.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα την αδυναμία μου με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.


Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνών-Κορίνθου: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το επτάωρο θρίλερ με το βυτιοφόρο

Εισβολή στην Ουκρανία: Το μεγαλύτερο πεδίο δοκιμών για νέα όπλα μετά τον Ψυχρό Πόλεμο

Βρετανικό Μουσείο: Υπεύθυνος για τις ελληνικές αρχαιότητες ο υπάλληλος-κλέφτης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης