Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής είναι παντρεμένη από τον Ιούλιο του 2018 με τον Λευτέρη Τσάκαλο και έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά: τον Μιχαήλ Άγγελο, που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2019, και τον Αλέξανδρο Ιωάννη που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.
Ο μικρότερος γιος της Κλέλιας Πανταζή έκλεισε την Πέμπτη 17 Αυγούστου έναν μήνα ζωής και η μητέρα του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία.
Μαμά και γιος πόζαραν αγκαλιασμένοι, με την Κλέλια Πανταζή να γράφει κάτω από την ανάρτηση: «Ένας μήνα έτσι».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.