Παντελής Καναράκης: Ενοχλήθηκαν άνθρωποι από τη σάτιρά μου, τους ζήτησα συγγνώμη

Παντελής Καναράκης: Ενοχλήθηκαν άνθρωποι από τη σάτιρά μου, τους ζήτησα συγγνώμη

«Είχαν δίκιο, γιατί κι εγώ βλέποντάς το με δεύτερη ματιά, θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ήπιος» εξήγησε

pantelis-kanarakis
Ο Παντελής Καναράκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σάτιρα, τα σχόλια που έχει ακούσει ανά περιόδους και αποκάλυψε αν κάποιο πρόσωπο της σόουμπιζ έχει ενοχληθεί από τα αστεία του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να προκύψουν, ενώ εξήγησε πώς τα αντιμετωπίζει.

«Θα εκνευριστώ, θα σκεφτώ, θα μπλοκάρω, θα προβληματιστώ, θα διορθώσω, θα επιμείνω, θα, θα, θα. Όλα θα τα κάνω κι όλα θα τα νιώσω. Κάποιες φορές η γνώμη των ανθρώπων βαραίνει μέσα μου και κάποιες άλλες, στα παλιά μου τα παπούτσια. "That's life" που λένε και σε ένα χωριό της βόρειας Μογγολίας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το τι είναι εκείνο που του ξυπνά αισιοδοξία και τον εμπνέει να δημιουργεί, ανέφερε: «Το DNA μου. Παππούδες και γιαγιάδες Μικρασιάτες, κουβαλώντας στην ψυχή τους χρώματα κι αρώματα, παρ' όλο τον πόνο. Μπαμπάς στα καλά καθούμενα να κάθεται στον καναπέ και να τραγουδάει. Μαμά να σηκώνεται από το πουθενά και να ρίχνει τους χορούς της. Και γύρω αγάπη. Πολλή αγάπη. Παντού αγάπη».

Τέλος, ρωτήθηκε αν κάποιο πρόσωπο της σόουμπιζ έχει ενοχληθεί από τη σάτιρά του. «Έχει συμβεί τρεις φορές. Παλαιότερα, που δούλευα στο ραδιόφωνο κι έκανα μια σατιρική εκπομπή, ενοχλήθηκαν άνθρωποι από τη δική μου σάτιρα. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και τους ζήτησα συγγνώμη, γιατί δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν. Είχαν δίκιο, γιατί κι εγώ βλέποντάς το με δεύτερη ματιά, θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ήπιος», εξήγησε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κλείνουν οι λέσχες οπαδών - Στην ΕΛΑΣ ο έλεγχος σε θύρες οργανωμένων, αν χρειαστεί θα κλείσουν

Θρίλερ στην Κύπρο: Συμπτώσεις και θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο 17χρονου

Γέφυρα της Κριμαίας: Βίντεο από το ουκρανικό χτύπημα με «πειραματικό» θαλάσσιο drone τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης