Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Prive» της Έλενας Κατρίτση στο MEGA.
Έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη το σοβαρό της προσωπείο, η Αγγελική Νικολούλη είχε και μια πιο... ανάλαφρη στιγμή με τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι «Σ' ακολουθώ» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ ο Χριστοφόρου έπαιζε πιάνο.
Το βίντεο με το ντουέτο τους δημοσίευσε μετά από χρόνια, μια σελίδα στο Facebook, η οποία ονομάζεται «Rareandmore Greek 90's 00's tv» και μοιράζεται διάσημες τηλεοπτικές στιγμές από το παρελθόν.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.