Κένταλ Τζένερ - Bad Bunny: Αντάλλαξαν φιλιά σε συναυλία του Drake

Κένταλ Τζένερ - Bad Bunny: Αντάλλαξαν φιλιά σε συναυλία του Drake

Το σούπερ μόντελ και ο ράπερ εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές - Δείτε βίντεο

jenner_-_bad_bunny__1_
Η Κένταλ Τζένερ και ο Bad Bunny φάνηκαν αρκετά ερωτευμένοι καθώς βρέθηκαν σε συναυλία του Drake το βράδυ της Κυριακής, 13 Αυγούστου.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε αποκλειστικά στο «Page Six» ότι το ερωτευμένο ζευγάρι «φιλιόταν ενώ η Κιμ [Καρντάσιαν] ήταν ακριβώς δίπλα τους» στο στάδιο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Ένας χρήστης του TikTok κατέγραψε επίσης ένα βίντεο με την Τζένερ και τον Bad Bunny, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Benito Antonio Martínez Ocasio, να ανταλλάσουν φιλιά και χάδια ενώ βρίσκονταν στις θέσεις τους.

Το 27χρονο μοντέλο βιντεοσκοπήθηκε να κρατάει το πρόσωπο του 29χρονου ράπερ καθώς μιλούσε στο αυτί του κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του «God's Plan» από τον Drake στο πλαίσιο της περιοδείας «It's All a Blur Tour».

Κλείσιμο
Ο Bad Bunny τύλιξε τα χέρια του γύρω από την Τζένερ καθώς συνέχισαν τη στενή τους συνομιλία πριν χωρίσουν για να χορέψουν με τα χέρια τους πιασμένα.

Δείτε το βίντεο
@bombbere

Drake concert Floor Seats & i turn to my left and all of a sudden #KendallJenner #BadBunny #kimKRdashian #itsablurTour #drakeTour

♬ original sound -

Το δίδυμο, το οποίο έχει κρατήσει το ειδύλλιό του κρυφό από τότε που πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες τον Φεβρουάριο, φορούσε ασορτί μαύρα δερμάτινα παντελόνια για το ραντεβού τους.

Διάφορα άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τα συναισθήματά τους σχετικά με την παθιασμένη εμφάνιση του συνήθως κλειστού ζευγαριού στη συναυλία.

«Δείχνουν πραγματικά τόσο ερωτευμένοι», έγραψε ένας θαυμαστής σε ένα σχόλιο στο TikTok, ενώ ένας άλλος είπε ότι η Τζένερ και ο Bad Bunny είναι «τόσο χαριτωμένοι» μαζί.

Η Τζένερ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα δημόσια ότι είναι σε σχέση με τον Bad Bunny, καθώς είπε στο «WSJ. Magazine» ότι δεν είχε «κανένα σχόλιο» για τον ράπερ σε συνέντευξή της τον Ιούνιο, και εξήγησε ότι παρέμεινε σιωπηλή για να κρατήσει τα πράγματα «ιερά».
«Προσπαθώ [να] βρίσκω την ισορροπία του να κρατάω τα πράγματα ιδιωτικά και... επίσης να μην αφήνω την ατυχή απογοήτευση και το άγχος του καθενός που προσπαθεί να αναμειχθεί να με εμποδίζει να το απολαμβάνω», είχε αναφέρει.

Και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο υγιής τρόπος να αντιμετωπίζεις τις σχέσεις, ούτως ή άλλως».

Η Τζένερ κράτησε επίσης μυστικό το ειδύλλιό της με τον Ντέβιν Μπούκερ, ενώ έβγαινε με τον παίκτη του NBA από το 2020 έως το 2022.

Όσο για τον Bad Bunny, ο ίδιος δήλωσε στο Rolling Stone τον Ιούνιο ότι ήθελε να «προστατεύσει» τον δεσμό του με την Τζένερ.

«Οι θαυμαστές πάντα θα θέλουν να μάθουν περισσότερα, αλλά εγώ δεν εστιάζω σε αυτό», εξήγησε τότε. «Πάντα θα συνεχίσω να ζω με τον τρόπο μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα απάντηση στην ακρίβεια: Τι θα ισχύσει για Market Pass, επίδομα θέρμανσης και επιδότηση ρεύματος

Ρούπερτ Μέρντοχ: Στην Κεφαλονιά το γιοτ του 92χρονου μεγιστάνα – Ήρθε με την «νέα του αγαπημένη»;

ΑΕΚ: Έφτασε η αποστολή στο Ζάγκρεμπ - Έκλεισαν όλους τους δρόμους μέχρι το ξενοδοχείο, ισχυρή αστυνομική δύναμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης