ΟΜαρίνος Κόνσολοςέπεσε θύμα απάτης σε μια εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών.
Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Έλα στη θέση μου», έκανε την είδηση γνωστή μέσω του Instagram.
Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό, εξήγησε πως πρόσφατα διαπίστωσε πως έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, αφού κάποιος άγνωστος διατηρεί προφίλ στο Tinder χρησιμοποιώντας τις δικές του φωτογραφίες, αλλά και πληροφορίες.
Μάλιστα, μια θαυμάστριά του τον πληροφόρησε για αυτό, καθώς λόγω κεκτημένης ταχύτητας, πάτησε κατά λάθος το «όχι» αντί για το «ναι» κι έχασε το ταίριασμα μαζί του.
«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησατο "no" κι όχι το "yes" κι έχασα την ευκαιρία για match. Κι είπα "δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram". Αυτά», έγραφε η θαυμάστριά του.
Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Μαρίνος Κόνσολος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, διευκρινίζοντας πως δεν έχει λογαριασμό στο Tinder.
«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο!», έγραψε.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.