Τις πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες της μοιράστηκε η Γκαλ Γκαντότ στα social media και τους 107 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.
Η κινηματογραφική «Wonder Woman» ανέβασε στο επίσημο προφίλ της, ένα βίντεο και δύο στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα.
«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς χρόνο στον ήλιο. Η καρδιά μου είναι γεμάτη και η ψυχή μου είναι ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».