Μετά τις Σπέτσες, σειρά για την Πάρις Χίλτονκαι τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ έχει το Πόρτο Χέλι.
Η χρυσή κληρονόμος έχει επιλέξει ξανά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, το 2019, όταν και βρέθηκε στη Μύκονο.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, εκείνη και ο αγαπημένος της επέλεξαν να κάνουν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Το ζευγάρι φαίνεται πως κάνει ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας.
Το προσωπικό του σκάφους, το οποίο ενοικίασε το ζευγάρι, ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα μαζί τους στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία στο Instagram.
Στη λεζάντα έγραψε: «Υπέροχες στιγμές στο κατάστρωμα με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ρόιμ. Ήταν τιμή μας που σας φιλοξενήσαμε».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.