Ράιλι Κίου: Είναι πλέον η μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Ράιλι Κίου: Είναι πλέον η μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ενέκρινε τον διακανονισμό που πρότεινε, μετά τη δικαστική διαμάχη με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ

raili-kiou
H Ράιλι Κίου ορίστηκε και επίσημα ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της αείμνηστης μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το People, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ενέκρινε τον διακανονισμό που πρότεινε η Κίου, μετά από τη δικαστική διαμάχη με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Μετά την απόφαση αυτή, η 34χρονη έχει τη δυνατότητα εκτός από το να διαχειρίζεται την περιουσία της μητέρας της, να κάνει το ίδιο με τα καταπιστεύματα των ετεροθαλών αδερφών της, που είναι ακόμα ανήλικες.

Κλείσιμο

«Ο διακανονισμός είναι προς το καλύτερο συμφέρον των ανήλικων Χάρπερ και Φίνλεϊ Λόκγουντ», αναφέρεται στα έγγραφα που υπέγραψε η Ράιλι Κίου.

Στην αναφορά λέγεται επίσης πως τα χρήματα «θα διαφυλαχθούν και θα επενδυθούν με τρόπο συνεπή με τις ανάγκες των δικαιούχων και δεν θα επηρεαστούν από τις επιθυμίες ενός διαχειριστή».

Η γιαγιά της Ράιλι, Πρισίλα Πρίσλεϊ θα παραμείνει ως ειδική σύμβουλος και θα λαμβάνει μηνιαία πληρωμή για τον ρόλο της. Θα έχει επίσης, τη δυνατότητα να ανακτήσει τα προσωπικά της αντικείμενα που έχει αποθηκεύσει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που ελέγχεται από το κτήμα Graceland και έχει λάβει άδεια να ταφεί δίπλα στον Έλβις, τη Λίζα Μαρί και τον εγγονό της Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών το 2020.


Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Οι Έλληνες πολιτικοί στον κόσμο της Barbie με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης - Δείτε φωτογραφίες

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των €150.000 - Δείτε λίστες και ονόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης