OΑπόστολος Γκλέτσοςπαραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo.
Στην ερώτηση πως θα είναι τα πράγματα στο θέατρο μετά το metoo ο ηθοποιός λέει: «Νομίζω θα είναι καλύτερα. Κάποια πράγματα γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται. Το να πατάει κάποιος τα κόκκινα, να βάλει μια φωνή και να του πουν “ώπα” και να συνέρχεται, παντού γίνεται. Αλλά το ότι απλώνω το κ…χερο μου για να πιάσω με σεξουαλικό σκοπό κάποια ή κάποιον που δεν θέλει ή το να χτυπήσω άνθρωπο επειδή εγώ είμαι ο ποιος και δεν ξέρω τι, αυτά κομμένα μαχαίρι. Αυτά νομίζω τελείωσαν γιατί και αυτοί φοβούνται και τα παιδιά δεν θα φοβηθούν να πάνε να τα καταγγείλουν».
Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή υπερασπίστηκε κάποιο θύμα: «Ναι, και αυτό το ξέρει το θέατρο. Έχω πετάξει παραγωγό έξω από το θέατρό του πριν 25 χρόνια, επειδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε ηθοποιό. Πάντα έμπαινα μπροστά, δεν ήμουν αμέτοχος».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.