Η νεαρή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια απόδραση στην Κρήτη και να απολαύσει μερικές ημέρες στο νησί. Φυσικά, ανάμεσα στα μέρη που επισκέφτηκε ήταν το Φοινικόδασος.
Η ίδια έχει μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά, με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της.
Αυτή τη φορά, φρόντισε να δώσει στο κοινό μια γεύση από τις διακοπές της. Στη νέα της ανάρτηση, ανέβασε τρία στιγμιότυπα με την ίδια στο Φοινικόδασος, να ποζάρει με ένα πράσινο μπικίνι πάνω σε ένα δέντρο.
Γύρω της, υπάρχουν παντού φοίνικες, δημιουργώντας έτσι την εικόνα ενός τροπικού τοπίου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς