Lady Gaga: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Τόνι Μπένετ: «Θα σε γιορτάζω κάθε μέρα»

Lady Gaga: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Τόνι Μπένετ: «Θα σε γιορτάζω κάθε μέρα»

«Μια μέρα για χαμόγελο» έγραψε για τον θρυλικό τραγουδιστή που πέθανε τον Ιούλιο στα 96 του χρόνια

ladygaga_tonybenbnett
Στις 3 Αυγούστου ο Τόνι Μπένετ θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και η Lady Gaga προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες της με μαύρο φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Τόνι. Η 3η Αυγούστου είναι η ημέρα του Τόνι Μπένετ. Μια μέρα για χαμόγελο. Αλλά θα σε γιορτάζω πολύ περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Θα σε γιορτάζω κάθε φορά που θα βρίσκομαι στη σκηνή τραγουδώντας τζαζ μουσική, κάθε φορά που θα είμαι με την οικογένειά σου, κάθε φορά που θα περπατώ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, θα κοιτάζω γύρω μου και θα θυμάμαι όλα όσα έκανες για αυτή την πόλη και για όλο τον κόσμο».

Η ανάρτησή της

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε μια στενή φιλία με τον θρυλικό τραγουδιστή που πέθανε τον Ιούλιο στα 96 του, ενώ είχαν μοιραστεί επίσης, τη σκηνή.

Σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή της στον Instagram, η Gaga αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που έμαθε όλα αυτά τα χρόνια κοντά του και τόνισε πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζονται και κάτω από αυτή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα. Θα μου λείψει να τραγουδώ μαζί του, να ηχογραφώ μαζί του, να μιλάω μαζί του, να είμαι μαζί του στη σκηνή. Με τον Τόνι, έπρεπε να ζήσω τη ζωή μου σε μια χρονική περίοδο. Ο Τόνι και εγώ είχαμε αυτή τη μαγική δύναμη. Μεταφερθήκαμε σε μια άλλη εποχή, εκσυγχρονίσαμε τη μουσική μαζί και της δώσαμε νέα ζωή ως ερμηνευτικό δίδυμο. Αλλά δεν ήταν απλά μια πράξη. Η σχέση μας ήταν πολύ αληθινή. Μου έδειξε επίσης πώς να κρατάω τη διάθεσή μου ψηλά και το κεφάλι μου να είναι ίσιο. "Εμπρός", έλεγε. Ήταν αισιόδοξος, πίστευε στην ποιοτική δουλειά ΚΑΙ στην ποιοτική ζωή. Επιπλέον, υπήρχε η ευγνωμοσύνη… Ο Τόνι ήταν πάντα ευγνώμων. Υπηρέτησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, παρέλασε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και τραγούδησε τζαζ με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και παίκτες στον κόσμο», έγραψε αρχικά.



Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματά της προς εκείνον, ενώ εξήγησε πως η διαφορά ηλικίας που τους χώριζε δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο στη σχέση τους, αφού ήταν αληθινοί φίλοι.

«Η διαφορά ηλικίας μας δεν είχε σημασία – στην πραγματικότητα, μας έδωσε στον καθένα μας κάτι που κανένας από εμάς δεν είχε με τους περισσότερους ανθρώπους. Ήμασταν από δύο διαφορετικά στάδια της ζωής εξ ολοκλήρου. Το να χάσω τον Τόνι από το Αλτσχάιμερ ήταν επώδυνο, αλλά ήταν επίσης πολύ όμορφο. Μια εποχή απώλειας μνήμης είναι μια τόσο ιερή στιγμή στη ζωή ενός ατόμου. Υπάρχει ένα τέτοιο αίσθημα ευαλωτότητας και επιθυμίας να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να θυμηθεί ο Τόνι πόσο τον αγαπούσα και πόσο ευγνώμων ήμουν που τον είχα στη ζωή μου. Αλλά, καθώς αυτό ξεθώριαζε σιγά-σιγά, κατά βάθος ήξερα ότι μοιραζόταν μαζί μου την πιο ευάλωτη στιγμή στη ζωή του που μπορούσε – ήταν πρόθυμος να τραγουδήσει μαζί μου, όταν η φύση του άλλαζε τόσο βαθιά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Τόνι Μπένετ», συνέχισε κλείνοντας την ανάρτησή της.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης