Γκουντάρας- Κάκκαβα: Το φιλί στο Instagram μετά την απόφαση να πουλήσουν το σπίτι τους

Γκουντάρας- Κάκκαβα: Το φιλί στο Instagram μετά την απόφαση να πουλήσουν το σπίτι τους

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μελίβοια σε οικογενειακές διακοπές - «Ευγνώμων» δηλώνει η παρουσιάστρια στα social media

kakkava_goudaras_fili
Στη Μελίβοια Λάρισας βρίσκονται οικογενειακώς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα.

Οι δύο παρουσιαστές ταξίδεψαν στο χωριό με τα παιδιά τους και αναρτούν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με τους μικρούς Οδυσσέα και Μάρκο.

Η Ναταλί Κάκκαβα ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram, όπου ανταλλάσει ένα φιλί στο στόμα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας στο χωριό.

Στην ίδια ανάρτηση, φωτογράφισε τους γιους της, κρύβοντας τα πρόσωπά τους με μία κόκκινη καρδιά σε emoji.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Απλά ευγνώμων».

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες

kakkba_paidi291
kakkba_paidi29_

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο, με αφορμή την απόφασή του να πουλήσει το σπίτι του στον Γέρακα. Με μία φωτογραφία του έξω από το σπίτι που σκοπεύει να πουλήσει, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005, πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από την τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά, απαντάω με χαρά…Πώς θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ.. το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο) Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️ Και όπως έχουμε ξαναπεί, ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε ☑️ Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️».


«Γράφουν οτι θα μείνουμε στον δρόμο» - Όσα εξήγησε ο παρουσιαστής
Μετά την ανάρτηση έξω από το σπίτι, γράφτηκαν πολλά για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού. Έτσι, ο παρουσιαστής επέστρεψε με βίντεο στο Instagram story, λέγοντας ότι έχει διαβάσει σε δημοσιεύματα, πως «μένουν στον δρόμο» και ότι «τους παίρνουν το σπίτι».

Εξηγώντας τι συνέβη, ο ίδιος είπε:

«Θέλω και εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι επειδή μου λέει Νάταλι υπάρχουν κάτι τίτλοι "μένουν στο δρόμο τους αναγκάσανε να πουλήσουν το σπίτι" και τα λοιπά. Δεν μένουμε στο δρόμο μένουμε στο σπίτι της Νάταλί στο Λαγονήσι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια».

Δείτε το βίντεο
Γρηγόρης Γκουντάρας: «Πουλάω το σπίτι γιατί η δόση είχε πάει στον Θεό»


«Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι, το έκανα εγώ επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει εισπρακτική εταιρεία 15 τηλέφωνα τη μέρα για να υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου. Την ανάρτηση την έκανα την κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που να σημειώσουμε ότι από την τράπεζα -τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη- ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον» συνέχισε ο Γρηγόρης Γουντάρας.



Ειδήσεις σήμερα

Χειμερινός... καύσωνας σε Χιλή και Αργεντινή - Ρεκόρ ζέστης με 37 βαθμούς Κελσίου


Εικόνες ντροπής στο Κτηματολόγιο Αθηνών με ουρές 12 ώρες πριν ανοίξει – Δείτε βίντεο


Ariana Viera: Η 26χρονη Miss Βενεζουέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο - Είχε ανεβάσει βίντεο για την κηδεία της




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης