Με αφορμή την ταινία «Barbie» που ήδη κυκλοφορεί, πολλοί φωτογραφίζονται μέσα από τα μεγάλα κουτιά, τα οποία παραπέμπουν στη διαχρονική συσκευασία της διάσημης κούκλας και βρίσκονται τοποθετημένα στους κινηματογράφους.
Μεταξύ αυτών, η Σοφία Μουτίδου, που ντυμένη στα ροζ πήγε πιθανότατα να δει την πολυσυζητημένη ταινία και με τη σειρά της πόζαρε σαν μια άλλη Barbie.
Μπήκε στο μεγάλο κουτί και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.
Στη δημοσίευση που έκανε μέσω Instagram, η ηθοποιός ανέβασε το στιγμιότυπο και στη λεζάντα έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Barbie εμμηνόπαυση. Με δική της ορμονική διαταραχή! Wow! Η δικιά μου ξεσπάει κ σε κλάματα!! Πάντα δεμένη χειροπόδαρα & με χαμόγελο!!».
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.