Με αφορμή την ταινία «Barbie» που ήδη κυκλοφορεί, πολλοί φωτογραφίζονται μέσα από τα μεγάλα κουτιά, τα οποία παραπέμπουν στη διαχρονική συσκευασία της διάσημης κούκλας και βρίσκονται τοποθετημένα στους κινηματογράφους.
Μεταξύ αυτών, η Σοφία Μουτίδου, που ντυμένη στα ροζ πήγε πιθανότατα να δει την πολυσυζητημένη ταινία και με τη σειρά της πόζαρε σαν μια άλλη Barbie.
Μπήκε στο μεγάλο κουτί και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.
Στη δημοσίευση που έκανε μέσω Instagram, η ηθοποιός ανέβασε το στιγμιότυπο και στη λεζάντα έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Barbie εμμηνόπαυση. Με δική της ορμονική διαταραχή! Wow! Η δικιά μου ξεσπάει κ σε κλάματα!! Πάντα δεμένη χειροπόδαρα & με χαμόγελο!!».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events