Η ηθοποιός επέλεξε την Πάτμο, για να απολαύσει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στα social media.
Η ίδια διατηρεί μια ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο και φροντίζει να μοιράζεται συχνά με το κοινό της υλικό από την καθημερινή της ζωή.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ποζάρει μέσα στη θάλασσα με ένα ολόσωμο ροζ μαγιό.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «καλό μήνα». «Αύγουστος. Καλό μήνα. Καλή πανσέληνο», έγραψε.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.