Η Ιωάννα Μαλέσκου με αινιγματική διάθεση προχώρησε με μια προσωπική ανάρτηση, όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει για κάποια πράγματα που έχουν γίνει στη ζωή της και την ηρεμία που έχει εξασφαλίσει πια στην καθημερινότητά της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να "πετάς και στα σύννεφα". Ευτυχώς για μένα, το "ροζ συννεφάκι" μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω).», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι