Γιώργος Λέντζας για τη λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1: «Χωρίσαμε σαν φίλοι»

Γιώργος Λέντζας για τη λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1: «Χωρίσαμε σαν φίλοι»

«Κάποια πράγματα που συζητήσαμε δεν έγιναν, οπότε είπαμε να το αφήσουμε, κοινή συναινέσει» δήλωσε

giorgos_lentzas
Ο Γιώργος Λέντζας ήταν ένα από τα πρόσωπα που φημολογούνταν ότι έκανε δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «5Χ5». Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο παιχνίδι τελικά θα παρουσιάσει ο Τόνι Σφήνος.

Για την εξέλιξη αυτή, τη λήξη συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 αλλά και το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ξανά στο «World Party», μίλησε ο Γιώργος Λέντζας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes».

«Το γεφύρι της Άρτας αυτό το "5Χ5", όλοι γι’ αυτό ρωτάνε τους τελευταίους μήνες. Λίγο πριν φύγω για Αμερική για κάποια σεμινάρια, το είχα αφήσει στο ότι ήμασταν τρεις οι επικρατέστεροι. Προφανώς ένας από αυτούς ήταν και ο Κιούσης, που το πήρε ο άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι με πήραν για να αλλάξω τα εισιτήριά μου προκειμένου να κάνουμε ένα δεύτερο δοκιμαστικό οι τρεις μας. Εγώ δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Δε ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, νομίζω όχι. Πήραν την απόφαση να το κάνει ο Κιούσης…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cucrxy0zmv0p)

Στη συνέχεια σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 σχολίασε: «Γενικά επειδή με τον ΑΝΤ1 έχω ένα συμβόλαιο, είχαμε συζητήσει κάποια πρότζεκτ. Τελικά, έκανα μόνο το football stories που ήταν και δική μου παραγωγή. Πήγε καλά. Τώρα που λήγει το συμβόλαιο και από πλευράς μου και από την πλευρά του καναλιού, νομίζω είναι λίγο καλύτερο να είσαι διαθέσιμος στην αγορά να μπορούν να σε βρουν κι άλλα κανάλια […]».

«Νομίζω ο ΑΝΤ1 επένδυσε περισσότερο στη μυθοπλασία οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να περιμένω. Κάποια πράγματα που συζητήσαμε δεν έγιναν, οπότε είπαμε να το αφήσουμε, κοινή συναινέσει. Χωρίσαμε σαν φίλοι. Δεν έχω κάνει άλλες συζητήσεις γιατί το συμβόλαιό μου λήγει τώρα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στα σκαριά που θα κάνω μόλις γυρίσω από Θεσσαλονίκη» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λέντζας.

Σχετικά με το World Party ο Γιώργος Λέντζας ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα για το World Party. Πάω Θεσσαλονίκη, αν ακούσω ότι επιστρέφει θα σε ενημερώσω… Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω μιλήσει για τίποτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Σινέντ Ο' Κόνορ: Η τραγική ηρωίδα της σύγχρονης μουσικής που έφυγε στα 56 της


Βίντεο: Ράγισαν καρδιές στην τελετή στο Πεντάγωνο προς τιμήν των δύο πιλότων του Canadair

Κορίτσι στην Αριζόνα που χάθηκε το 2019 βρέθηκε το 2023: «Θαύματα γίνονται», είπε η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης