Το σερί των «Αταίριαστων» και οι χρυσές εφεδρείες

Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι η τηλεόραση προσπαθεί αλλά δεν τα
καταφέρνει πάντα

TV_atairiastoi
Σταματήσαμε να μετράμε μπάνια και παγωτά και μετράμε συμφορές. Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που προκαλεί η εικόνα της φωτιάς που στο πέρασμά της σαρώνει τα πάντα: ζώα, περιουσίες, δάση. Και το μέλλον μας. Και ήρθε και το δυστύχημα με δύο νέα παλικάρια να σκοτώνονται από πτώση Canadair. Με το βίντεο της συντριβής, να παίζει συνεχώς, σε λούπα στα κανάλια. Μεγάλο λάθος. Ένα μαύρο καλοκαίρι.

Για μία ακόμη φορά σε τηλεοπτικό επίπεδο διαπιστώσαμε και κάτι, που δυστυχώς το έχουμε διαπιστώσει εδώ και καιρό. Δεν χωράνε στην ίδια εκπομπή «οι φωτιές που αφανίζουν ζωές» και «οι φωτιές που ανάβουν τα μπικίνι στις παραλίες». Είναι σχεδόν ντροπή να διαδέχεται το ένα θέμα το άλλο. Και άνθρωποι με μηδέν εμπειρία να ανοίγουν θέματα Επιδαύρου, θέματα σοβαρά που απαιτούν γνώση και εμπειρία. Όχι, δεν κάνουν όλοι για όλα. Λυπάμαι.

Λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα της απειρίας και της καλοκαιρινής προχειρότητας στην τηλεόραση, ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού. Νέοι δημοσιογράφοι, με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, καλά διαβασμένοι σε εγρήγορση και με αντανακλαστικά. Η «Κοινωνία ώρα Mega» είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική εκπομπή. Στην ζώνη των 10, οι «Αταίριαστοι» συνεχίζουν με τα πολύ καλά ποσοστά τους. Αυτό σημαίνει πολλά. Γιατί ανταγωνισμός υπάρχει και από ψυχαγωγικές αλλά και ενημερωτικές Συμπληγάδες. Σημαίνει ότι το κοινό του ΣΚΑΪ το πρωί έχει συνηθίσει ενημέρωση. Και φυσικά ότι το δίδυμο Ντσούνος και Κούτρας είναι πολύ καλοί σ’ αυτό που κάνουν.
koinwnia__wra_mega73
Κλείσιμο

Πόσο συγκινητικό, σπαρακτικό και καλογυρισμένο το τρέιλερ για την «Famagusta» του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega. Μπράβο στους δημιουργούς του.
Famagusta | ΝΕΟ Πρόγραμμα '23 - '24 | Ερχεται

Η μυθοπλασία έχει ανάψει μηχανές στο φουλ. Σχεδόν όλα τα καστ είναι σε εντατικά γυρίσματα. Ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε ήδη για την συνέχεια των επιτυχημένων «Παγιδευμένων». Το ίδιο και η ΕΡΤ για τα «Σύρματα». Ολοι τρέχουν να προλάβουν για τον Σεπτέμβριο.
famagusta-mega

Πιο αργοί οι ρυθμοί στο Open για την στελέχωση της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, της οποίας σχεδόν όλοι οι συνεργάτες «μετακόμισαν» στον ΣΚΑΪ… Ηδη ακούγεται το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη και μακάρι γιατί ο Νίκος έχει και ρεπορτάζ και άποψη και ξέρει κι από τηλεόραση. Dr Love άλλωστε… Οι υπόλοιποι θα δούμε.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και της Νόνης Δούνια στο Mega, με την Ελεάννα Τρυφίδου στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, να συνιστά εύστοχη και εξαιρετική επιλογή και σε ανθρώπινο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα κορίτσι με «βαρύ» βιογραφικό και μεγάλη καρδιά.

Κάστινγκ πολλά για τους συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Η λογική είναι διαφορετική σε σχέση με τα περισσότερα πάνελ και τα πρόσωπα λιγότερο δημοσιογραφικά.
betti_maggira

Συνεχίζουν την επέλασή τους οι επαναλήψεις των παλιών σειρών του Mega στο prime time. Χθες τρεις σειρές ξεπέρασαν τα 20%. Γύρω γύρω μονοψήφια…

Κουίζ και καληνυχτίζουμε. Ποιος θα μείνει εκτός εκπομπής που όλοι ξέρουν ότι έχει σχεδόν «κλείσει»; Είναι γερή είδηση αυτή…

Ειδήσεις σήμερα

Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Νεκροί οι δύο πιλότοι

Πώς έπεσε το Canadair - Εμπειροι πιλότοι και ειδικοί αναλύουν τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης

Κάρυστος: Η στιγμή που το Canadair συντρίβεται στην Κάρυστο - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης