Χέιλι Ατγουελ: Η θαρραλέα πράκτορας της Marvel που δεν φοβάται τις γυμνές σκηνές

Χέιλι Ατγουελ: Η θαρραλέα πράκτορας της Marvel που δεν φοβάται τις γυμνές σκηνές

Η 41χρονη ηθοποιός αυτοπροσδιορίζεται ως... τυχερή, γιατί οι προτάσεις για δουλειά δεν σταματούν να χτυπούν την πόρτα της

Hayley_Atwell
Οι «Επικίνδυνες Αποστολές» κανονικά δεν χρειάζονται διαφημιστικά τρικ για να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αρκούν οι ακροβασίες του Τομ Κρουζ.

Οπότε μάλλον επρόκειτο για φαεινή ιδέα κάποιου κουτσομπολογράφου να υπαινιχθεί ερωτική σχέση ανάμεσα στον αγέραστο σταρ και τη συμπρωταγωνίστριά του Χέιλι Ατγουελ.
SPL8697445_099

Κλείσιμο
Η ίδια, πάντως, δεν φάνηκε να εκτίμησε την τζάμπα διαφήμιση. Με εκτενείς οργισμένες δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργούσε ερωτική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, πόσο μάλλον όταν δηλώνει πιστή σαν Πηνελόπη στον μνηστήρα της Νεντ Βόλφγκανγκ Κέλι, μουσικό παραγωγό στο επάγγελμα.

Η Ατγουελ έγινε διεθνώς γνωστή ως πράκτορας Πέγκι Κάρτερ σε όλες τις ταινίες του Κάπτεν Αμέρικα και έχει τη δική της μόνιμη θέση στο μαρβελικό σύμπαν. Θα ήταν άδικο όμως να μιλάμε μόνο για τις ταινίες δράσης στις οποίες συμμετείχε και να μην αναφερθούμε και στο σοβαρό θεατρικό προφίλ της.
Hayley_Atwell_

Γεννημένη στο Λονδίνο από Βρετανή μητέρα και Αμερικανό πατέρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει και ινδιάνικες ρίζες, εξ ου και το μεσαίο του όνομα είναι «Αστέρι ακουμπάει τη γη», λάτρεψε το θέατρο από μικρή και ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής χωρίς δεύτερη σκέψη με λαμπρές σπουδές στις καλύτερες υποκριτικές σχολές της Μεγάλης Βρετανίας.

Ποδαρικό στη θεατρική σκηνή, δε, έκανε με την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης». Η καριέρα της, πάντως, ουδεμία σχέση έχει με αρχαία τραγωδία. Ισα-ίσα.

xeili
Οι υποδειγματικές ερμηνείες της στο θέατρο την έχουν επιβραβεύσει με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία «Λόρενς Ολιβιέ», ενώ έχει βρεθεί υποψήφια και για Χρυσή Σφαίρα για τη μίνι σειρά «Οι στυλοβάτες της Γης». Και παρότι η τροπαιοθήκη της παραμένει άδεια, εκείνη δεν δείχνει να πτοείται. Εκτός από τα άπαντα της Marvel, έχει παίξει και σε ταινίες που δεν απαιτούν οπωσδήποτε δράση, όπως «Το όνειρο της Κασσάνδρας» σε σκηνοθεσία Γούντι Αλεν, «Η δούκισσα» με τον Ρέιφ Φάινς, τον οποίο θεωρεί ίνδαλμά της, και «Σταχτοπούτα».
SPL9063590_082

Σε άλλα νέα, η Ατγουελ δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τις γυμνές σκηνές ούτε με τις δικές της σωματικές ατέλειες, αναφέρει ως ατού της ότι είναι επιδέξια εγγαστρίμυθη και ότι παρά το μετρημένο προφίλ που βγάζει προς τα έξω, έχει καρδιά περιβόλι και είναι πάντα το πειραχτήρι του καστ. Οχι, μπράβο της.

Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα Μητσοτάκη προς… ναυτιλομένους με την παραίτηση Μηταράκη και το «άδειασμα» Πατούλη

Μετά το αδιέξοδο για τον Δήμο Αθηναίων ο ΣΥΡΙΖΑ γυρνά στην υποψηφιότητα Παππά - Όλο το παρασκήνιο

Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση τον Αύγουστο - Τα 11 νησιά με πληρότητα πάνω από 90%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης