Σοφία Βεργκάρα: Δεν ήθελε να κάνει παιδί με τον Τζο Μανγκανιέλο - Η αιτία του διαζυγίου

Σοφία Βεργκάρα: Δεν ήθελε να κάνει παιδί με τον Τζο Μανγκανιέλο - Η αιτία του διαζυγίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ηθοποιός ζήτησε να χωρίσουν καθώς υπήρχε διαφωνία στο θέμα «παιδί»

Joe_Sofia_Exof
Ο Τζο Μανγκανιέλο επέλεξε να τερματίσει τον επταετή γάμο του με τη Σοφία Βεργκάρα επειδή διαφωνούσαν στο θέμα της απόκτησης παιδιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Μια πηγή από το περιβάλλον του 46χρονου ηθοποιού αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς και ότι αυτή η επιθυμία τα τελευταία χρόνια γινόταν όλο και πιο έντονη.

Δεν είναι σαφές ποια ήταν η θέση της 51χρονης Σοφίας Βεργκάρα όταν αποφάσισα να παντρευτούν τον Νοέμβριο του 2015. Όμως πηγή αναφέρει ότι τότε η ηθοποιός ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

Κλείσιμο


Η Βεργκάρα έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Μανόλο ο οποίος είναι σήμερα 31 ετών.

Είχε επίσης εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια δύο κατεψυγμένων ωαρίων από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2013 με τον τότε αρραβωνιαστικό της ΝικΛοέμπ, ο οποίος επεδίωκε να τα χρησιμοποιήσει.

Αν και το δικαστήριο αποφάσισε τελικά υπέρ της ηθοποιού τον Μάρτιο του 2021, η εμπειρία της αυτή φαίνεται πως στάθηκε καταλυτική για την απόκτηση περισσότερων παιδιών.

Άλλη πηγή επιμένει ότι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού του ζευγαριού είναι η αποξένωση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν υπήρχε απιστία ή ενδιαφέρον για τρίτα πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του χωρισμού
«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο», ανέφερε σε κοινή του ανακοίνωση το ζευγάρι. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Ο διάσημος δικηγόρος διαζυγίων Frederic J. Siegel - ο οποίος δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους δύο και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση - πιστεύει ότι το πρώην ζευγάρι θα έχει πιθανότατα μια οικονομική ρήξη, επειδή υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από το γάμο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα λειτουργήσει το Δημόσιο: Τηλεργασία για ευπαθείς ομάδες, ευέλικτο ωράριο για τους υπόλοιπους, λόγω καύσωνα

Τιτάνιες μάχες από τους πυροσβέστες - Παραμένει επικίνδυνη η κατάσταση στη Μάνδρα


Σε λίγες ώρες η πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα μετά από έναν χρόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης