Ο Σπαλιάρας στην Επίδαυρο, και η Ηλιάνα και η Μπέττυ σε νέα πόστα

Ο Σπαλιάρας στην Επίδαυρο, και η Ηλιάνα και η Μπέττυ σε νέα πόστα

Με το «Ρετιρέ» παρηγοριά περνά το καλοκαίρι, ενώ τα τηλεοπτικά μέτωπα δεν λένε να κλείσουν

spaliaras3
Το πιο απολαυστικό βίντεο της ημέρας ήταν η συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στο «Καλοκαίρι Yes». Τρολάροντας το τηλεοπτικό σύμπαν, με αυτοσαρκασμό, που μας έκανε να χαμογελάσουμε επιτέλους, ο Γιάννης απολογήθηκε ως ηθοποιός που τον έχει στερηθεί η Επίδαυρος. Συνεχίζοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία από τις πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού από γυναίκες, αυτή τη φορά με αφορμή μία κατσαρίδα. Όταν ανέβασε μία φωτογραφία από ξενοδοχείο με κατσαρίδα στο δωμάτιο, μία θαυμάστρια ευχήθηκε να ήταν στη θέση της. Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας, απολαυστικός ο Σπαλιάρας, όπου μακριά από τις ναρκισσιστικές δηλώσεις του παρελθόντος με απαρίθμηση ερωτικών συντρόφων και άλλα παρόμοια, έδειξε ότι το χιούμορ δεν είναι μόνο φάρμακο αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις τη εικόνα σου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu6xhb3x7cxt)

Δύο κορίτσια μονοπωλούν το μεταγραφικό καλοκαίρι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η πρώτη ξεκίνησε σήμερα τα γυρίσματα σε νέο ρόλο, ως παρουσιάστρια του «Shopping Star» και απέφυγε συγκρίσεις με την προκάτοχό της, Βίκυ Καγιά. Ε, ας την αφήσουμε κι εκείνη ήσυχη, καθώς είναι πολύ διακριτική και μακριά από ο,τιδήποτε τηλεοπτικό πλέον.

Σε ό,τι αφορά το κενό στην κριτική επιτροπή του «My style rocks» στον ΣΚΑΪ, όπου αιφνιδιάστηκαν δυσάρεστα με την αποχώρηση Παπαγεωργίου, καθώς είχαν δοθεί και τα χέρια και οι απαραίτητες υποσχέσεις για ανανέωση της συνεργασίας με το μοντέλο, δεν θα καλυφθεί από την κυρία Καγιά, η οποία ξεκαθάρισε ότι απέχει συνειδητά. Αναζητάται νέο γυναικείο πρόσωπο αλλά δυνατό όνομα και μακριά από όσα ακούστηκαν για το κάστινγκ του «Shopping Star». Σύντομα οι ανακοινώσεις.
betty-maggira__2_

Αλλά και για την Μπέττυ, οι ανακοινώσεις έγιναν και επίσημα από τον Τζώρτζη Ποφάντη στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, την οποία για μια ακόμη φορά ο σταθμός επέλεξε να κάνει ντάλα κατακαλόκαιρο με τους περισσότερους σε άδεια… Το νέο πρόγραμμα είναι εντυπωσιακό και πληρέστερο σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρόσφατου παρελθόντος.  «Είμαστε πολύ περήφανοι για το πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Πιστεύουμε πως ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις των τηλεθεατών όσο και στις ανάγκες της αγοράς. Τη νέα σεζόν,  ο ΑΝΤ1 κάνει μια δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία με μεγάλες παραγωγές, σύγχρονες ιστορίες και μια πλειάδα εξαιρετικών δημιουργών, ηθοποιών και συντελεστών. Στην Ψυχαγωγία, πέρα από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις επιτυχημένες εκπομπές, εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας με νέες παραγωγές και την ενισχύουμε με νέα πρόσωπα. Και σαφώς, σε μια σεζόν με δυο εκλογικές αναμετρήσεις, η ενημέρωση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του ΑΝΤ1», τόνισε ο Γιώργος Λεβέντης. Με την σειρά του ο Τζώρτζης Ποφάντης σημείωσε πως «Φέτος, κάνουμε επιστροφή στη μυθοπλασία, στη μυθοπλασία απαιτήσεων. Πλούσιες θα είναι οι προτάσεις μας τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στο infotainment με καινούργιες ιδέες, όπως, άλλωστε έχει συνηθίσει ο ΑΝΤ1 να προσφέρει στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό». Με το καλό.
iliana_papageorgiou__1_
Κλείσιμο

Προβάδισμα τηλεθέασης οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη στο δυναμικό κοινό. Ξαναχτίζουν την ζώνη τους. Το βράδυ αυτό που σαρώνει και δικαιολογημένα είναι το «Παρά Πέντε» και ακολουθούν οι «Ευτυχισμένοι μαζί» και το «Πενήντα πενήντα». Όλα στο Mega.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι δεν πρόκειται να παραμείνει ούτε ένας εκ των συνεργατών στη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open, όταν φυσικά «κλείσει» και ανακοινωθούν όλα επίσημα. Ειδικά η Μαρία Φραγκάκη ήταν μία πολύ καλή παρουσία. Και ο Δημήτρης Μηλιόγλου όμως ήταν μία καλή παρουσία, σε μία τηλεόραση που ψάχνοντας άνδρες πανελίστες ανεβάζει κάποιους στον ουρανό, δίχως λόγο και αιτία…

Κουίζ και πάμε να δροσιστούμε: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο (γυναίκα), λόγω ερωτικής απογοήτευσης, κριτικάρει αρνητικά άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο (άνδρα) αλλά ουδείς γνωρίζει την σχέση που είχαν;

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Μέχρι και 45°C θα φτάσει η θερμοκρασία στο νέο κύμα - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ

Νότης Σφακιανάκης: Δεν πήγε στην κηδεία του μαέστρου του, Μανώλη Σουβατζή, αλλά έστειλε στεφάνι - Φωτογραφίες

Άγιος Παντελεήμονας: Ο Μπαγκλαντεσιανός με αίματα λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της τρανς - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης