Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο «Μπάμπης» της «Μουρμούρας»

Σπύρος Τσεκούρας: Αγνώριστος ο «Μπάμπης» της «Μουρμούρας»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

spiros_tsekouras
Ο Σπύρος Τσεκούρας, ο γνωστός για τον ρόλο του «Μπάμπη» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παρουσιάστηκε αγνώριστος σε πρόσφατη ανάρτησή του.

Ο ηθοποιός σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φάνηκε αρκετά αλλαγμένος ως προς την εξωτερική του εμφάνιση. Έχει ξυρίσει το πυκνό μούσι που διατηρεί στη σειρά και φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο αποχαιρετισμός της Βουλίτσας
Μετά από 10 χρόνια η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη Βούλα, αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η «Βουλίτσα» έφυγε από μουρμούρα. Πνίγηκε από ψαροκόκαλο ενώ έτρωγε μαζί με τον Μηνά και τον αδερφό της Βαγγέλη.

Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά και «έφυγε», ενώ εκείνος νόμιζε ότι ήταν ακόμα ένα αστείο της.

Οι ήρωες βρέθηκαν στο πλευρό του Μηνά στην Κρήτη, που ήταν και η τελευταία επιθυμία της Βούλας, για να του συμπαρασταθούν και να την αποχαιρετίσουν σκορπώντας την τέφρα της. Όταν όλοι έφυγαν και ο Μηνάς έμεινε μόνος του «παίχτηκε» η τελευταία σκηνή του δράματος. Ο Μηνάς μόνος του πλέον αποχαιρέτησε τη Βούλα του και εκείνη με τη σειρά της «σβήνει το φως να κοιμηθούνε»…
Κλείσιμο
Ο αποχαιρετισμός της Βούλας στον Μηνά | Μην αρχίζεις τη μουρμούρα | 9/7/2023
Το κανάλι και το τηλεοπτικό κοινό ευχαρίστησε την Ελένη Κοκκίδου για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς, γέλιου, συγκίνησης και μουρμούρας που χάρισε.
«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κατσούλης νικητής, ο Μπάρτζης ηττημένος: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor

Αποφυλακίστηκε μετά από 53 χρόνια η Λέσλι Βαν Χούτεν, βασικό μέλος της αίρεσης Μάνσον

Άγιος Παΐσιος: 29 χρόνια από την «κοίμησή» του - Η ζωή, οι υπερβολές και η τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης