Καθημερινά στις 06:00 ξεφυλλίζει την ατζέντα της επικαιρότητας
Η ενημέρωση έχει τη σφραγίδα του MEGA και το καλοκαίρι. Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επανέρχεται με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Στέλλα Στυλιανού στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και συνεχίζει καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 06:00 να ξεφυλλίζει την ατζέντα της επικαιρότητας.
Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες το τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA αναλαμβάνουν η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της παρουσίασης παίρνουν η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Ζήσης Μούσιος, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα βρίσκεται στις επάλξεις καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εξελίξεις στην πολιτική και την οικονομία, πολιτιστικά δρώμενα, τάσεις που ξεχωρίζουν στα social media αλλά και όσα μπορούν να ελαφρύνουν την ημέρα των τηλεθεατών καταγράφονται και παρουσιάζονται με εγκυρότητα, συνέπεια και ψύχραιμη ματιά.
Και φέτος η «Κοινωνία Ώρα MEGA» είναι ο απόλυτος προορισμός της ενημέρωσης για το καλοκαίρι.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.