To καλοκαίρι για την Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις ξεκίνησε... Η παρουσιάστρια του Happy Day λίγες ώρες μετά την αυλαία της τηλεοπτικής σεζόν μάζεψε βαλίτσες και πήγε στον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από την Πάρο.
Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι από την απόδρασή της στην παραλία.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς