Ρίκι Μάρτιν: Είχε ανοιχτή σχέση με τον Γιόζεφ - Του ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών τους μετά το διαζύγιο

Ρίκι Μάρτιν: Είχε ανοιχτή σχέση με τον Γιόζεφ - Του ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών τους μετά το διαζύγιο

Το ζευγάρι απέκτησε στη 6ετή σχέση του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι  

riki_xouan_diazigio
Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες, ο γάμος του Ρίκι Μάρτιν με τον Χουάν Γιόζεφ, οι οποίοι παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας. Με ανακοίνωσή του, το πρώην ζευγάρι δήλωσε ότι «Αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος στον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας, τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή, οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο».

Και το έκαναν πράξη. Έβαλαν τα παιδιά τους σε προτεραιότητα και σύμφωνα με τo People, ο Πορτορικανός σταρ ζητά από κοινού επιμέλεια με τον Σύριο καλλιτέχνη. 

Στην αίτηση διαζυγίου του Martin που κατατέθηκε την Τετάρτη, την οποία εξασφάλισε το People, ο τραγουδιστής του «Livin' La Vida Loca» ζήτησε την κοινή επιμέλεια της κόρης Λουσία, 4 ετών, και του γιου Ρεν, 3 ετών.

Ο 51χρονος τραγουδιστής, είναι επίσης πατέρας των 14χρονων δίδυμων γιων Ματέο και Βαλεντίνο, τους οποίους υποδέχτηκε πολύ πριν γνωρίσει τον πρώην σύζυγό του, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο Μάρτιν ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» ως λόγο του διαζυγίου. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Μάρτιν θα καταβάλει επίσης διατροφή συζύγου στον Γιόζεφ, καθώς και τα έξοδα του δικηγόρου του.

Ο τραγουδιστής «δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της ξεχωριστής περιουσίας του καθένα» με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, γράφει στο δημοσίευμα.
Κλείσιμο

H είδηση του χωρισμού τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι διατηρούσε έναν ανοιχτό γάμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Όπως πολλά ζευγάρια, ο Ρίκι και ο Χουάν είχαν μια ανοιχτή σχέση για πολύ μεγάλο διάστημα» δήλωσε στο δημοσίευμα μια πηγή που περιγράφεται ως στενός φίλος του Μάρτιν.

«Αυτό λειτουργούσε γι' αυτούς, μέχρι που σταμάτησε. Στο τέλος, αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο γι' αυτούς, την ευημερία τους και για τα παιδιά τους αν το τελείωναν φιλικά» είπαν ακόμη άτομα από το περιβάλλον του Ρίκι Μάρτιν και του Χουάν Γιόζεφ.

Φωτογραφία: Shutterstock
Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων - Τριπλό όφελος, δείτε τα ποσά και παραδείγματα

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος: Καίγεται δάσος στη Μονή Μεγίστης Λαύρας

Παιχνίδι της μοίρας: Ο 50χρονος που πνίγηκε στη Φθιώτιδα βρέθηκε στο σημείο που είχε δολοφονήσει την 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης