«Ασταμάτητος» και εκτός γηπέδων ο Εμπαπέ - Μετά τις φωτό με την Καρντάσιαν, χόρευε με την Κένταλ Τζένερ (βίντεο)

«Ασταμάτητος» και εκτός γηπέδων ο Εμπαπέ - Μετά τις φωτό με την Καρντάσιαν, χόρευε με την Κένταλ Τζένερ (βίντεο)

Το σούπερ μόντελ και ο αστέρας του ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι στην έπαυλη του Μάικλ Ρούμπιν

jenner_-_mbappe
Σε έναν λαμπερό εορτασμό της εθνικής γιορτής της 4ης Ιουλίου στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου Μάικλ Ρούμπιν στο Χάμποντς, το σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ και ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου Κίλιαν Εμπαπέ εθεάθησαν να χορεύουν μαζί όλη τη νύχτα, πυροδοτώντας φήμες για κάποιο ερωτικό ειδύλλιο.

Στο πάρτι, το οποίο είχε κώδικα ενδυμασίας το λευκό χρώμα, παρευρέθηκαν οι μεγαλύτερες διασημότητες του κόσμου, όπως η Μπιγιόνσε, ο Jay-Z και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ήταν μια πλουσιοπάροχη εκδήλωση γεμάτη μουσική, ποτά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.
Η Κένταλ Τζένερ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα βαθύ λευκό μίνι φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα με το λευκό θέμα του πάρτι. Ο Εμπαπέ, ο 24χρονος ταλαντούχος παίκτης της Paris Saint-Germain F.C. και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τήρησε επίσης τον ενδυματολογικό κώδικα, προσθέτοντας στη γοητεία της εκδήλωσης. Στην πίστα χορού, η οποία ήταν στολισμένη με τεράστιες ντισκομπάλες, μαγνήτισαν τα βλέμματα ο ποδοσφαιριστής και το σούπερ μόντελ.
Αυτή η συνάντηση μεταξύ της Τζένερ και του Εμπαπέ δεν ήταν η πρώτη τους αλληλεπίδραση. Τον Μάρτιο, η Τζένερ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Παρίσι. Εντυπωσιασμένη από το ταλέντο του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Εμπαπέ το οποίο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών. Αυτή η προηγούμενη σύνδεση είχε ηγείρει ερωτηματική γύρω από τη σχέση τους.
Πάντως, η Τζένερ φημολογείται ότι είναι σε σχέση εδώ και κάποιον καιρό με τον Πορτορικανό ράπερ Bad Bunny. Ο Εμπαπέ, με τη σειρά του, είχε συνδεθεί στο παρελθόν με το μοντέλο Ινές Ράου, την πρώτη ανοιχτά τρανσέξουαλ playmate του μήνα του Playboy.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το σχέδιο για την αντιπυρική περίοδο: 14.040 πυροσβέστες, 3.654 οχήματα και 89 εναέρια μέσα

Παρατεταμένη ζέστη με 40άρια από την Τετάρτη - Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αλγερία


Πανελλαδικές 2023: Ξεκίνησε η υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης