Φαίη Σκορδά: Αυλαία για το «Πρωινό Μας» – «Έζησα την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»
«Θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας» δήλωσε η παρουσιάστρια
Η πρώτη χρονιά της εκπομπής «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της για φέτος. Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctvufsqhxih5)
«Θα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ, κρατάω αυτή τη στιγμή που είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου και έζησα εδώ. Έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο "Make A Wish". Κάποια πράγματα δεν γίνονται για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουν και ουσία», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.
«Θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και δίπλα στο Make A Wish, δίπλα στα παιδιά. Αυτό ήταν για μένα το πιο σημαντικό. Καλό καλοκαίρι Πολλά φιλιά» είπε συγκινημένη η γνωστή παρουσιάστρια.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.