Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ραγίζει καρδιές η κόρη του για την τελευταία φορά που πήρε αγκαλιά της τον γιο της

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ραγίζει καρδιές η κόρη του για την τελευταία φορά που πήρε αγκαλιά της τον γιο της

Η 51χρονη Ντρένα Ντε Νίρο είπε ότι κράτησε τον 18χρονο γιο της «για τελευταία φορά» σε ένα γραφείο κηδειών

De_Niro
Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο περιέγραψε την τελευταία φορά που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της Λέαντρο σε μια ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram της την επομένη του θανάτου του.

Η 51χρονη Ντρένα Ντε Νίρο είπε ότι κράτησε τον 18χρονο γιο της «για τελευταία φορά» σε ένα γραφείο κηδειών, λέγοντας: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για πάντα».

Το άψυχο σώμα του εφήβου βρέθηκε καθισμένο σε μια καρέκλα δίπλα σε λευκή σκόνη μέσα σε ένα διαμέρισμα στη Νέας Υόρκης, την Κυριακή.

Η μητέρα του - Αμερικανίδα ηθοποιός που υιοθετήθηκε από τον Ντε Νίρο όταν ήταν παντρεμένος με την Νταϊάν Άμποτ το 1976- ανακοίνωσε τον θάνατό του τη Δευτέρα, λέγοντας: «Μακάρι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει».

Κλείσιμο
Αργότερα ανέβασε μια κοντινή μονόχρωμη φωτογραφία του γιου της να γελάει, ευχαριστώντας τους φίλους και την οικογένειά της που στέκονται στο πλευρό της μετά τον απροσδόκητο θάνατό του.

«Μετά βίας μπορώ να πληκτρολογήσω μέσα από τα δάκρυά μου, αλλά όλη η αγάπη, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, τα emails, οι φίλοι και η οικογένειά μου που με κράτησαν όρθια τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν μπόρεσα να απαντήσω ακόμα, αλλά είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τα συλλυπητήρια σας», είπε.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σωστό ή δίκαιο και η καρδιά μου πονάει με έναν τρόπο που δεν ήξερα ποτέ ότι είναι δυνατόν, ενώ ακόμα αναπνέω και μετά βίας λειτουργώ. Leo, αγάπη μου, σε αγαπώ σήμερα όπως την πρώτη μέρα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου».



Η συντετριμμένη μητέρα πρόσθεσε ότι πήγε στο γραφείο κηδειών όπου «άγγιξε και αγκάλιασε» τον γιο της για τελευταία φορά. Μάλιστα είπε πως την πήγε ο ίδιος οδηγός που την είχε πάρει από το νοσοκομείο όταν τον γέννησε.

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι, αλλά το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι ο Θεός χρειαζόταν έναν δυνατό άγγελο. Σε κρατώ μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου μέχρι να είμαι ξανά μαζί σου. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για πάντα. Σε αγαπάμε όλοι».



Ο πατέρας του Λέαντρο, ο καλλιτέχνης Κάρλος Ροντρίγκεζ, δημοσίευσε μια μαύρη σελίδα στο Instagram του την ημέρα του θανάτου του γιου του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξέδωσε επίσης μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο του εγγονού του, λέγοντας ότι ήταν «βαθιά θλιμμένος». «Είμαι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να θρηνήσουμε την απώλεια του Λέο».

Ο Λεάντρο ακολουθούσε τα βήματα της μητέρας και του παππού του, έχοντας πάρει μικρούς ρόλους στις ταινίες A Star Is Born και Cabaret Maxime το 2018 και στην ταινία The Collection το 2005.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μάστορας για το ενδεχόμενο γάμου με την Καληφώνη: «Αν το σκεφτώ θα το κάνω, κινούμαι αστραπιαία»


Τρενάκι σε λούκα παρκ των ΗΠΑ κόλλησε και οι επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες - Δείτε βίντεο


Ο 18χρονος Μαξ έψαχνε μια ημέρα για τον φίλο του, Άντριου, πριν καταρρεύσει στο λιμάνι της Ίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης