Στην τελική ευθεία έχει μπει το «Survivor All Star» με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για μία θέση στον τελικό.
Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο οι εξελίξεις δεν είναι ενθαρρυντικές για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όπως φαίνεται στο τρέιλερ, τραυματίζεται κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης με τη Στέλλα Ανδρεάδου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctsvfvxe4mnt)
Ποιος θα κερδίσει την ασυλία; Απόψε ξεκινάει η μάχη για τις δυο ασυλίες της εβδομάδας, ενώ στον «τάκο» θα καθίσουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαριαλένα τονίζει ότι είναι σημαντικό να κερδίσουν ή εκείνη ή ο Σάκης.
Παράλληλα, στο πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων, κάποιοι αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους στην κάλπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν, ωστόσο, επιβεβαιωθεί, o Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία.
Στο δεύτερο αγώνισμα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κερδίζει.
Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Στέλλα Ανδρεάδου θα βρεθούν στον τάκο και κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Στέλλα αποχωρεί.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.