Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παγωμένες οι σχέσεις της με τους γιους της - Δεν θέλουν να την αποχαιρετήσουν πριν μετακομίσουν στη Χαβάη

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παγωμένες οι σχέσεις της με τους γιους της - Δεν θέλουν να την αποχαιρετήσουν πριν μετακομίσουν στη Χαβάη

Ο πατέρας τους, Κέβιν Φέντερλαϊν λέει πως δεν πρόκειται να τους πιέσει

kevin-fenterlain__2_
Ο Κέβιν Φέντερλαϊν εξηγεί πως δεν πρόκειται να πιέσει τους γιους του να δουν χωρίς τη θέλησή τους, τη μητέρα τους, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πριν μετακομίσουν στη Χαβάη.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, τα αγόρια, ο 17χρονος δηλαδή Σον Πρέστον και ο 16χρονος Τζέιντεν Τζέιμς δεν είναι σίγουροι αν θα επισκεφτούν τη σταρ, πριν αλλάξουν μόνιμα στέγη.


Κλείσιμο
Mία πηγή από το περιβάλλον του Κέβιν Φέντερλαϊν, ισχυρίζεται στην Page Six πως ναι μεν ο πρώην χορευτής παροτρύνει τους γιους του να δουν τη μητέρα τους για να την αποχαιρετήσουν, όμως δεν πρόκειται να τους πιέσει.

Οι γιοι της ακόμα, δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Άλλωστε, λέγεται πως αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να μετακομίσουν με τον πατέρα τους μακριά της.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο έφηβοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απομακρυνθούν από τη μητέρα τους και να βγουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα αδείας: Διάρκεια και αποδοχές

Joesthetics: Το τελευταίο post του διάσημου bodybuilder πριν πεθάνει στα 30 του και οι νύξεις για την υγεία του

Ορκίζεται η νέα Βουλή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις αφίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης