Ο Κέβιν Φέντερλαϊν εξηγεί πως δεν πρόκειται να πιέσει τους γιους του να δουν χωρίς τη θέλησή τους, τη μητέρα τους, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πριν μετακομίσουν στη Χαβάη.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, τα αγόρια, ο 17χρονος δηλαδή Σον Πρέστον και ο 16χρονος Τζέιντεν Τζέιμς δεν είναι σίγουροι αν θα επισκεφτούν τη σταρ, πριν αλλάξουν μόνιμα στέγη.
Kevin Federline Won't Force His Sons To See Britney Spears Before Move to Hawaii - TMZ https://t.co/iBYf8UIrLF
— Alin Stan, Medium Blogger (@alinstan_cc) July 3, 2023
Mία πηγή από το περιβάλλον του Κέβιν Φέντερλαϊν, ισχυρίζεται στην Page Six πως ναι μεν ο πρώην χορευτής παροτρύνει τους γιους του να δουν τη μητέρα τους για να την αποχαιρετήσουν, όμως δεν πρόκειται να τους πιέσει.
Οι γιοι της ακόμα, δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Άλλωστε, λέγεται πως αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να μετακομίσουν με τον πατέρα τους μακριά της.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο έφηβοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απομακρυνθούν από τη μητέρα τους και να βγουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Euroleague, έρχεται από τις 24/9 στην ΕΟΝ και στα κανάλια Novasports και υπόσχεται ατελείωτη δράση. Το ίδιο ισχύει και για το Εurocup, συνθέτοντας μια συναρπαστική μπασκετική πρόταση.