Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ρωτήθηκε για το αν θα πάει να παρακολουθήσει τη νέα παράσταση του Γιώργου Κιμούλη και τα τηλεοπτικά της σχεδιά την επόμενη σεζόn, στα οποία αντέδρασε με δυσαρέσκεια στους δημοσιογράφους.
Η ηθοποιός αρχικά ρωτήθηκε για τη νέα παράσταση του Γιώργου Κιμούλη και ανέφερε πως δεν θα ήθελε να την παρακολουθήσει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctovstdphbbl)
«Έχετε προτάσεις για τη νέα σεζόν; Θα σας παρακολουθήσουμε κάπου;» ρώτησε μια δημοσιογράφος, στο οποίο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απάντησε: «Μα τι είναι αυτές οι ερωτήσεις οι στενάχωρες που κάνετε; Έχω προτάσεις αλλά θα δούμε. Δεν έχω λείψει στον κόσμο. Βγείτε στο Σύνταγμα να φωνάζετε: "Θέλουμε τη Μιχαήλ στην τηλεόραση". Θα με δείτε, θα με δείτε σίγουρα».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.