Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου, η Βίκυ Κάβουρα και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, από το βράδυ, πιθανότατα στην αλλαγή της ώρας, μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 205 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες της.
Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή από μία παραλία και στην ίδια δημοσίευση πρόσθεσε μερικά ακόμη στιγμιότυπα. Στο ένα από αυτά, έχει φωτογραφήσει την τούρτα για τα γενέθλιά της. Σε αυτή την εικόνα έχει αναφέρει το όνομα χρήστη του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο πέρασαν μαζί το βράδυ σε ένα εστιατόριο.
Το ζευγάρι, ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι. Λίγο καιρό, αφού αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, η ηθοποιός συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή στη Γαλλία, για τον αγώνα της Εθνικής και συνδύασαν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η Βίκυ Κάβουρα μάλιστα, δημοσίευσε ορισμένες εικόνες από το ταξίδι τους στο Παρίσι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μία από αυτές, ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και οι δυο τους χαμογελούν στον φακό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι