Φάνης Μουρατίδης: «Δεν θεωρώ ότι έχουν γίνει τρομακτικά βήματα για την ομοφυλοφιλία» 

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν θεωρώ ότι έχουν γίνει τρομακτικά βήματα για την ομοφυλοφιλία» 

Όσα είπε για το «Maestro» και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Δείτε βίντεο 

maestro_fanis
Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το «Maestro» και τον ρόλο του «κακού» πατέρα, τον οποίο και υποδύεται. 

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, στιγμές από τη συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και σχολίασε το γεγονός ότι για πολλά χρόνια ο ίδιος έκανε κωμωδία και ο δημιουργός τον εμπιστεύτηκε σε έναν διαφορετικό ρόλο. 

«Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν μια ωραία δουλειά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ισχυρή δυναμική. Στους Παξούς που υπήρχαν αρκετοί από το εξωτερικό, μας μιλούσαν για τη σειρά. Κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι ήμασταν εκεί γιατί τα παιδιά ανέβαζαν post» είπε αρχικά. 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctn6x26ef795)

Στην πορεία, ο Φάνης Μουρατίδης είπε: «Σταματήσαμε τα γυρίσματα λόγω της πολυκοσμίας που έχει το νησί. Θα συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη και μας έχουν μείνει άλλα έξι επεισόδια. Με αυτά τα παιδιά, με αυτή τη δουλειά, με αυτό το κλίμα σε αυτό το νησί, για μένα είναι μαγικό. Είναι πλέον το σημείο αναφοράς μου!».

«Όταν κάναμε το “Έτσι ξαφνικά” έκανα αυτόν που είχε καταστρέψει όλη την οικογένεια, τον βιαστή. Μετά δεν έκανα ξανά τον κακό. Πέρασαν χρόνια για να τον ξανακάνω! Θα γίνω γραφικός αλλά υπήρξαν άνθρωποι από το φιλικό μου περιβάλλον που μου έλεγαν ότι το μάτι μου γελάει και δεν θα μπορέσω να το κάνω. Εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω κωμωδία και το συν του Χριστόφορου είναι ότι με σκέφτηκε. Ήμουν από τους πρώτους που με σκέφτηκε και από την αρχή είχε στο μυαλό του έναν σκοτεινό και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι μυστήριος χαρακτήρας. Το σπίτι που έχω στη σειρά είναι στην Κέρκυρα. Δεν μπορούμε, όμως, να αποκαλύψουμε όλα τα σημεία! Το σπίτι του Χριστόφορου είναι στους Παξούς, το ίδιο και το νεκροταφείο» συνέχισε.

Όσον αφορά τον ρόλο του στο «Maestro» και τον «κακό» πατέρα που υποδύεται, είπε: «Είναι από τα πράγματα που έχω συζητήσει με τον Χριστόφορο. Περισσότερο είναι ένας φορέας, ένας γονιός που προσπαθεί να είναι πολιτισμένος με κάτι που δεν μπορεί να είναι. Τον ενοχλεί και προσπαθεί να το διαχειριστεί με ένα τρόπο πιο ανοιχτό. Αλλά αυτός προκαλεί όλη την καταστροφή, γιατί αυτός λέει τα πάντα στον Χαράλαμπο. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που ανήκει στην υποκρισία της κοινωνίας». 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctn6xqzr525d)

«Ο Χριστόφορος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Για τα πάντα υπάρχει έρευνα, κουβέντα, σκέψη και τι θέλουμε να πετύχουμε με αυτό. Το μοναδικό πράγμα που εισπράττω είναι ότι η σειρά έχει καταφέρει χωρίς να κατευθύνει, να φτιάξει τις συνθήκες να πάρει ο θεατής τη δική του θέση και να αποφασίσει τι σκέφτεται να κάνει με τη ζωή του. Δεν θεωρώ ότι έχουν γίνει τρομακτικά βήματα για την ομοφυλοφιλία αλλά έχουν γίνει κάποια. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας!» είπε τέλος, ο Φάνης Μουρατίδης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης