Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Open Weekend - «Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας»

Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Open Weekend - «Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας»

«Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί» είπε συγκινημένη

eleni-tsolaki__3_
Η εκπομπή Open Weekend έριξε αυλαία και η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Συγκινημένη η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

«Θα μου επιτρέψετε να πάρω τον χρόνο που έχει μείνει, γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να πω. Δέκα λεπτά δεν φτάνουν Γρηγόρη, αστειεύομαι. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το Open που εδώ και 2,5 χρόνια, είμαι στην οικογένειά του, είμαι εδώ και πέρασα 2,5 υπέροχα, υπέροχα χρόνια. Είναι 2,5 πολύ ωραία χρόνια», είπε αρχικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρέθηκαν στις διοικητικές θέσεις αυτού του σταθμού, που πέρασαν από εδώ τον Γιάννη Λάτσιο, την Χρύσα Μασούρου, τη Νίκη Γκαρνασιώτη καλή συνέχεια σε ότι και να κάνουνε. Να πούμε και ένα με το δεξί στην καινούργια διοίκηση του σταθμού, τον Νίκο Κοκλώνη, την Ιζαμπέλα Σασλόγλου και τον Τζώνη Καλημέρη που από εδώ και πέρα θα βρίσκονται στο Open», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctkrifvr7xxt)

Κλείσιμο
Όπως είπε αργότερα, δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ για να σκεφτεί τι πρέπει να πει τη σημερινή ημέρα. «Χθες δεν κοιμήθηκα και σκεφτόμουν τι να πω. Ήταν τέλη Αυγούστου, όταν ήρθα εδώ για να προετοιμάσω το Open Weekend. Πάγωσα, όταν ήρθα για το πώς θα ανταπεξέλθουμε από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού. Εισπράττω ακόμα την αγάπη και σας ευχαριστώ. Δεν μετράνε οι αριθμοί ούτε η ποσότητα. Είναι η πιο μικρή ομάδα. Ζήσαμε πολλά, όμορφά άσχημα γελάσαμε κλάψαμε, ανταμειφθήκαμε. Οι ομάδες κάνουν την διαφορά κι αυτή η ομάδα έχει καρδιά», τόνισε.

Κλείνοντας, είπε: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε τη δυνατότητα να κάνω αυτό το ταξίδι, να ζήσω αυτές τις απίστευτες στιγμές που δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορώ να ζήσω. Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά που με ωρίμασε και με δυνάμωσε. Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Από 39,8% έως 44,2% η Νέα Δημοκρατία, από 17,5% έως 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπόρις Τζόνσον: Δηλώνει… υπερήφανος για την τραγωδία του Titan - «Πολύ βρετανικός θάνατος»

Δολοφονία στην Κω: Τα μοιραία 45 λεπτά για την Αναστάζια - Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης