Κέλι Κλάρκσον για την επίθεση της Bebe Rexha: Θα έπρεπε να πετάξει στον δράστη ένα τηλέφωνο για να δει το "αστείο"

Κέλι Κλάρκσον για την επίθεση της Bebe Rexha: Θα έπρεπε να πετάξει στον δράστη ένα τηλέφωνο για να δει το "αστείο"

Ο άντρας που πετάξε το κινητό τηλέφωνο στην τραγουδίστρια είχε πει ότι το έκανε γιατί σκέφτηκε ότι «θα ήταν αστείο»

kelly_clarkson
Η Κέλι Κλάρκσον μοιράστηκε την ιστορία της, αφού έμαθε ότι ένας άνδρας έριξε στο πρόσωπο της Bebe Rexha ένα κινητό τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM.

Ο παρουσιαστής Χάουαρντ Στερν μοιράστηκε την αρχική πληροφορία που μοιράστηκε η αστυνομία, ότι ο φερόμενος δράστης είπε ότι πέταξε το τηλέφωνο στη Rexha, προκαλώντας της ένα μαυρισμένο μάτι και τραύματα για τα οποία χρειάστηκε να κάνει ράμματα, επειδή το βρήκε αστείο.

Η Κλάρκσον απάντησε: «Τότε θα έπρεπε να την αφήσει να του πετάξει ένα τηλέφωνο στο πρόσωπο [ώστε] να βιώσει αυτή τη "διασκέδαση"». Μοιράστηκε, μάλιστα, και τη δική της τρομακτική εμπειρία επί σκηνής.
«Τραγουδούσα σε αυτό το μέρος και τα μάτια μου ήταν κλειστά. Και αυτό το άτομο σε αυτή τη ζωντανή μετάδοση σε αυτό το σόου στο εξωτερικό όρμησε στη σκηνή και ήρθε και με αγκάλιασε και έβαλε τα χέρια του γύρω μου. Αλλά όταν τα μάτια σου είναι κλειστά και τραγουδάς, δεν σκέφτεσαι τίποτα», είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Κλάρκσον είπε ότι η εμπειρία την άφησε να αισθάνεται τόσο ταραγμένη, που στην πραγματικότητα ήταν ήσυχη, «αν δεν μιλάω, υπάρχει πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.
«Ήταν πολύ τρομακτικό. Ακριβώς επειδή νομίζετε ότι εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα πόσο ευάλωτη ήμουν και δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν έτσι», δήλωσε.

Σκέφτηκε επίσης μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες που έχουν συμβεί ποτέ επί σκηνής, αναλογιζόμενη τους μαζικούς πυροβολισμούς που συνέβησαν το 2017 σε συναυλία του Τζέισον Άλντιν, όπου 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν.

Παντρεμένη ακόμα τότε με τον Μπράντον Μπλάκστοκ, η Κλάρκσον είπε ότι τον κοίταξε και αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναβγώ [σε περιοδεία]. Γιατί τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι: "Θα το ρισκάρω και δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου επειδή τραγουδούσα στη σκηνή...". Γίνεται πολύ ανόητο».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της και τους καλούσε σπίτι

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης