ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μικ Τζάγκερ: Πιο ερωτευμένος από πότε με την 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του - Δείτε βίντεο

Μικ Τζάγκερ: Πιο ερωτευμένος από πότε με την 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του - Δείτε βίντεο

Ο 79χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones και η εντυπωσιακή Μέλανι Χάμρικ στο κόκκινο χαλί της Μητροπολιτικής Όπερας του Λονδίνου

mick-jagger-432
Ο Μικ Τζάγκερ και η 36χρονη σύντροφός του Μέλανι Χάμρικ εμφανίστηκαν πρόσφατα σε μια παράσταση μπαλέτου στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής σεζόν του Αμερικανικού Θεάτρου Μπαλέτου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Like Water For Chocolate» στη Μητροπολιτική Όπερα.

Ο 79χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones ήταν ντυμμένος μοντέρνα με ένα σκούρο κοστούμι με λευκές πιέτες, που συνοδευόταν από ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο με βούλες. Η Χάμρικ, η οποία είναι η μητέρα του παιδιού του, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από κόκκινο τούλι του οίκου Dolce & Gabbana.

Δείτε φωτογραφίες
SPL8468671_007
SPL8468671_002

Η Μέλανι Χάμρικ έδειχνε με υπερηφάνεια το νέο δαχτυλίδι της, πυροδοτώντας εικασίες για τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι πρόκειται για δαχτυλίδι υπόσχεσης και όχι για δαχτυλίδι αρραβώνων. Ανέφερε ότι o Τζάγκερ της έδωσε το δαχτυλίδι, αλλά το θεωρούν ως σύμβολο της δέσμευσής τους και όχι ως επίσημο αρραβώνα.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Daily Mail

Ο Μικ Τζάγκερ και η Μέλανι Χάμρικ είναι μαζί από το 2014. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε μια συναυλία στο Τόκιο και τώρα έχουν έναν εξάχρονο γιο που ονομάζεται Deveraux 'Devi' Octavian Basil Jagger. Ο Τζάγκερ έχει συνολικά οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες, με το μεγαλύτερο παιδί του, την Κάρις, να είναι 52 ετών και να έχει γεννηθεί από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.

Φωτογραφίες: Ron Adar / M10s / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Τιτανικός: Τι είναι η «ενδόρρηξη» που σκότωσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου τους πέντε επιβαίνοντες του Titan

Reuters: Τα ελληνικά ομόλογα κάνουν πάταγο - Κρίσιμης σημασίας η πολιτική σταθερότητα

Πρίγκιπας Χάρι: Οι ιδέες που «κούφαναν» τα στελέχη του Spotify - Ήθελε να μιλήσει με τον Πούτιν για τα παιδικά του τραύματα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης