Κέλι Όσμπορν κατά πρίγκιπα Χάρι: «Είναι ένα κλαψιάρικο, γκρινιάρικο κάθαρμα»

Κέλι Όσμπορν κατά πρίγκιπα Χάρι: «Είναι ένα κλαψιάρικο, γκρινιάρικο κάθαρμα»

Η τηλεοπτική προσωπικότητα επιτέθηκε στον Δούκα του Σάσεξ λέγοντας ότι «δεν είναι ο μόνος που έχει προβλήματα ψυχικής υγείας»

kelly_osbourne_-_prince_harry
Η Κέλι Όσμπορν μίλησε κατά του πρίγκιπα Χάρι, υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ένα «κλαψιάρικο, γκρινιάρικο κάθαρμα» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast «I've Had It».

Η τηλεοπτική προσωπικότητα επιτέθηκε στο μέλος της Αγγλικής βασιλικής οικογένειας σε ένα άγριο παραλήρημα, καθώς είπε ότι δεν είναι «ο μόνος που έχει προβλήματα ψυχικής [υγείας]».

Ο Χάρι ήταν πολύ ανοιχτός σχετικά με τους αγώνες του για την ψυχική υγεία και δήλωσε ότι ελπίζει να ενθαρρύνει τους άλλους να αναζητήσουν βοήθεια μοιραζόμενος τις δικές του εμπειρίες.
Ο Δούκας του Σάσεξ παραδέχτηκε πρόσφατα ότι έχει λάβει μέρος σε συνεδρίες συμβουλευτικής για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το παιδικό του τραύμα και δήλωσε ότι θα ήθελε να είχε ξεκινήσει θεραπεία νωρίτερα.

Ωστόσο, η Όσμπορν είπε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν μια δύσκολη ζωή.

«Νομίζω ότι ο Χάρι είναι ένας γ******* μαλάκας, πραγματικά! Νομίζω ότι είναι ένα γ******* κάθαρμα», σχολίασε η κόρη του Όζι Όσμπορν.

«Γκρινιάζει και κλαίει και παραπονιέται, "Ω αλίμονό μου, είμαι ο μόνος που είχε ψυχολογικά προβλήματα, η ζωή μου ήταν τόσο δύσκολη", η ζωή όλων ήταν γ******* δύσκολη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Όσμπορν σχολίασε επίσης τη στιγμή που ο 20χρονος Χάρι ντύθηκε με ναζιστική στολή για ένα πάρτι μεταμφιέσεων και είπε ότι θα έπρεπε να δεχτεί την κριτική.

Κλείσιμο
«Η γ******* ζωή όλων είναι δύσκολη, ήσουν ο πρίγκιπας μιας καταραμένης χώρας που ντύθηκε γ******* ναζί και τώρα προσπαθείς να επιστρέψεις ως Πάπας. Ρούφα το! Όχι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Χάρι έχει ζητήσει στο παρελθόν συγγνώμη για το περιστατικό με τη στολή και παραδέχτηκε ότι ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη» της ζωής του.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο δούκας του Σάσεξ είπε: «Ένιωσα τόσο ντροπιασμένος μετά. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να το διορθώσω».

Αποκάλυψε επίσης ότι μίλησε με τον Αρχιραββίνο και συναντήθηκε με έναν επιζώντα του Ολοκαυτώματος επειδή ήθελε να μάθει από το λάθος του.

Σε άλλο σημείο της εμφάνισής της στο podcast, η Όσμπορν μίλησε για τους αγώνες της με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία - Τον σκότωσε 80χρονος για κτηματικές διαφορές

Εξαφάνιση υποβρυχίου στον Τιτανικό: Τα πέντε σενάρια για την τύχη του - Υπήρξε βραχυκύκλωμα ή παγιδεύτηκε;

Κως: Η στιγμή που η Αναστάζια βγαίνει με τον Μπαγκλαντεσιανό από σούπερ μάρκετ - Δείτε φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης