Νατάσσα Μποφίλιου: «Μέσα στην πατριαρχία η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Μέσα στην πατριαρχία η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια»

«Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο, τους αρέσει να λειτουργούν με απαρχαιωμένες απόψεις» δήλωσε η τραγουδίστρια

natassa_mpofiliou
Η Νατάσα Μποφιλίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα στερεότυπα, τις σχέσεις των ανθρώπων και την πατριαρχία. Επίσης, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεν είναι σπάνιες που δέχεται για σχόλια ή πρωτοβουλίες της.

«Στη φυλή μου οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από το χρώμα του δέρματός τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας, αλλά από τη βαθιά και κοινή πίστη στην αγάπη, στη δικαιοσύνη. Όλοι εμείς που είμαστε πάνω στη σκηνή ή πίσω στη σκηνή είμαστε στην ίδια φυλή μαζί με αυτούς που μας ακούνε. Απευθυνόμαστε σε όλους, αλλά σε αυτούς που έχουν την ανάγκη να χωθούν σε αυτό το καταφύγιο», δήλωσε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει δεχτεί η η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν τα νιώθω σαν χτυπήματα ή επιθέσεις είναι κάποιοι σε άλλο κόσμο με άλλες τακτικές. Δεν θα έλεγα ότι δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά είναι σαν να είναι ένας άλλος τόπος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctewiuvm5gmp)


«Διάλεξα έναν δρόμο με δύο βασικούς συνεργάτες της ζωής μου. Φτιάξαμε μια οικογένεια, έναν τρόπο να υπάρχουμε καλλιτεχνικά. Αυτά που μας απασχολούν περιλαμβάνουν πέρα από τα προσωπικά, την ύπαρξη μας μέσα στον κόσμο. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι η αγωνιά μου γι' αυτό πρέπει να μείνει στο συρτάρι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια. Κάνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα αυτό το στερεότυπο να διαλυθεί. Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο, τους αρέσει να λειτουργούν με απαρχαιωμένες απόψεις γιατί εκεί αισθάνονται ασφάλεια ότι δεν φεύγουν από αυτό που κάποιος τους έμαθε», ανέφερε στο τέλος η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Η Αναστάζια σε σουβλατζίδικο λίγο πριν συναντηθεί με τον Μπαγκλαντεσιανό - Δείτε βίντεο

Trafficking στην Ομόνοια: Τα διαμερίσματα - φυλακές και η αδίστακτη Ουζμπέκα μαστροπός - Πώς δρούσε το κύκλωμα

Ζαμπίδης - Ντάσιου: Ο γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης