Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Απόστολο Γκλέτσο: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Απόστολο Γκλέτσο: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Ο ηθοποιός είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στις οποίες είχε πει ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να παίζει στο «Maestro»

xristoforos_papakaliatis
Στα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro» που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτηη κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την επιτυχία της σειράς και δεν δίστασε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για το ότι δεν θα έπρεπε να είχε παίξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη σειρά.

«Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές, είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα και βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο» ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctd3rd7rpr21)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά, αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε… Σε μένα δεν αλλάζει κάτι».

«Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δε μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε: «Έλα παιδιά, αυτά είναι κουταμάρες».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρήκαν επτά από τους διακινητές για το ναυάγιο στην Πύλο - Είναι όλοι Αιγύπτιοι

Έρχεται από σήμερα ασυνήθιστο για την εποχή κύμα κακοκαιρίας - Πότε αναμένεται το καλοκαίρι

Τρομακτικό βίντεο: Τεράστιο πουλί χτύπησε σε αεροσκάφος - Με αίματα αλλά... ατάραχος ο πιλότος

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης