Survivor All Star: Αποχώρησε η Μελίνα, τραυματίστηκε ο Μπάρτζης - Δείτε βίντεo

Survivor All Star: Αποχώρησε η Μελίνα, τραυματίστηκε ο Μπάρτζης - Δείτε βίντεo

Οι αντιδράσεις για το... γύρισμα της μπιφτέκας του Νίκου, ο «μωβ» Βασάλος, το παιχνίδι της Καραϊβικής και η «μάχη» για το parasailing στην Πούντα Κάνα

Collage_Maker-15-Jun-2023-04-01-AM-7252
Η Μελίνα Μεταξά ήταν η παίκτρια που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor All Star και άφησε πίσω της να συνεχίσουν την «μάχη» για τον τελικό τους συνυποψήφιους και αντιπάλους της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλία Μπόγδανο και Νίκο Μπάρτζη.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/6) ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν το... γύρισμα της μπιφτέκας από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει την ψήφο του την τελευταία στιγμή και να «βγάλει» στον τάκο με ισοψηφία τη Στέλλα με τον Ηλία. Ο 28χρονος αγρότης απομονώθηκε από τους υπόλοιπους και βρήκε παρηγοριά στην χαμογελαστή καρύδα που του άφησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcjwh8ynay1)


Κλείσιμο
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μπάρτζης βρέθηκε στο στόχαστρο της Στέλλας Ανδρεάδου, η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση του συμπαίκτη της να αλλάξει την ψήφο του με αποτέλεσμα να βρεθεί η ίδια στον τάκο.

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα. Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια» είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctck1bcavs7d)


«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;» πρόσθεσε η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctck76ht8in5)


«Σας τα έλεγα σε περίπτωση που χάσουμε ο βλάχος τα χτυπήσει» ήταν το σχόλιο του Μπάρτζη για τον χαμό που προκάλεσε στην ομάδα του και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των συμπαικτών του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctck5yylanl5)


«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι η επόμενη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα» ανέφερε στη συνέχεια ο Μπάρτζης για τη Στέλλα.

«Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κ…ο σας» πρόσθεσε εκνευρισμένος ο Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcka95xy14h)


Η απόφαση του 28χρονου αγρότη να αλλάξει τελευταία στιγμή την ψήφο του δεν έφερε αναταραχή μόνο στους Μπλε, αλλά προκάλεσε ένταση και στους Κόκκινους.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης άνοιξαν συζήτηση μιλώντας για την απόφαση του Μπάρτζη, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως γύρισε τη... μπιφτέκα. Ο Σάκης συγκεκριμένα είπε ότι ο Νίκος είναι ο πρώτος παίκτης που γύρισε την μπιφτέκα, παρ' όλο που γι' αυτό κατηγορεί όλους τους άλλους. Κάτι στο οποίο συμφώνησε και η σύντροφός του, η Μαριαλένα, μιλώντας για την ψήφο του Νίκου στη Στέλλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctckbdzlv2e1)


Όμως οι Βασάλος και Μελίνα δικαιολόγησαν τον Μπάρτζη και άφησαν άφωνο το ζευγάρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctckendtnmvd)


Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο, το οποίο ήταν parasailing στην Πούντα Κάνα και δείπνο με μενού κρεατικών.


Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 8-6, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε με κολάρο μετά από τραυματισμό του. Μάλιστα νωρίτερα είχε δεχθεί και αγκωνιά από τον Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctclx1t1tl0x)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcm1wg4bwy1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcm5rz4363d)


Στο δεύτερο σετ οι Μπλε απάντησαν με το ίδιο σκορ, 8-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcnosl03k81)


Στα μπαράζ αυτή τη φορά δεν ήταν οι Κόκκινοι που έκανα το 3-0 αλλά οι Μπλε, με τον Ηλία να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του και να ξεσπάει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί τους αντιπάλους του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctco0w0jje1t)


Οι Μπλε μπορούσαν να πάρουν μαζί τους και έναν παίκτη από τους ηττημένους με επέλεξαν τον... μωβ Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcom9s6u6pd)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν εκ νέου για να παίξουν ένα από τα παιχνίδια της Καραιβικής, το «πες το αλλιώς». Ο νικητής θα έτρωγε ντόνατς με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 3-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcp68gh0ytd)


Οι Μπλε δεν έδειξαν να στεναχωριούνται που έχασαν τα ντόνατς γιατί είχαν βόλτα στους αιθέρες και φαγητό μέχρι σκασμού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpd8ueuwix)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpfjmlbpbt)


Στο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε πως θα μείνει εκτός δράσης για 5 ημέρες λόγω του τραυματισμού του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpjwlav3s9)


Ο Βασάλος είχε μεγάλα κέφια «τρολάροντας» Μαριαλένα και Σάκη, αλλά και τον Λιανό του οποίου θέλει να... φάει τη θέση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpmuze50bl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpo4h8pklt)


Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση όσο και να έδειχναν ότι απολαμβάνουν την συζήτηση στο Συμβούλιο περίμεναν να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι από τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει η Μελίνα Μεταξά, καθώς το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor All Star τους Νίκο Μπαρτζη, Ηλία Μπόγδανο και Στέλλα Ανδρεάδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpwrpa73dl)


Η αποχώρηση της Μελίνας ήταν ακόμα ένα πλήγμα για την κόκκινη ομάδα. «Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η 36χρονη χορεύτρια που το 2018 έφτασε στην τριάδα, όμως τώρα έμεινε εκτός 7άδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλαφούζος: Το παροπλισμένο όχημα ήταν του 2010 και δεν το χρησιμοποιούσα - Ενορχηστρώνουν συκοφαντικά δημοσιεύματα

Μήνυμα Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν θέλουμε εντάσεις... αλλά σταματήστε τώρα τους εξοπλισμούς

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στην Πύλο: Μυστήριο με την ξαφνική βύθιση, 59 νεκροί και 104 διασωθέντες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης