Κεβιν Κόστνερ: Πληρώνει όσο όσο για να διώξει τη σύζυγό του από το σπίτι τους αλλά αυτή δεν φεύγει

Κεβιν Κόστνερ: Πληρώνει όσο όσο για να διώξει τη σύζυγό του από το σπίτι τους αλλά αυτή δεν φεύγει

Το προγαμιαίο συμβόλαιο που «πετάει έξω» από την οικογενειακή κατοικία την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ και τα λεφτά που έχει πάρει από τον ηθοποιό 

kevinkostner_kristinmpaoumgkartner
Παρά τις προσπάθειες να «σώσει» τον γάμο τους , ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ δεν κατάφεραν να τα βρουν και πλέον, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, είναι δύο εχθροί μέσα στο ίδιο σπίτι.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο Χολιγουντιανος σταρ κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Σύμφωνα με καταθέσεις του 68χρονου ηθοποιού, μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ την 1η Μαΐου, εκείνη είχε προθεσμία 30 ημερών για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

Η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγός του παραμένει στο σπίτι για να τον πείσει να υποκύψει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο Κόστνερ στα δικαστικά έγγραφα τόνισε ότι, έχει ήδη δώσει στην Μπαουμγκάρτνερ 1,45 εκατομμύριο δολάρια σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, επισημαίνοντας ότι με αυτά τα χρήματα, η ίδια είναι εξασφαλισμένη και μπορεί να βρει άλλο σπίτι να μείνει. 

Ακόμη, αναφέρεται ότι: «Ο Κόστνερ συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των τριών παιδιών τους 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης της Μπαουμγκάρτνερ».
25364635
Κλείσιμο

Όπως τόνισε στο δικαστήριο, ο Κέβιν Κόστνερ είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης των τριών οικογενειακών σπιτιών. Αυτό προκύπτει, μετά το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν όταν παντρεύτηκαν το 2004, με τη Μπαουμγκάρτνερ να συμφωνεί να εγκαταλείψει τα σπίτια της οικογένειας σε περίπτωση διαζυγίου.



Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια έψαχνε ο Κώστας Θωκταρίδης το υποβρύχιο «Triumph» - Η ιστορία του

Θα σε στείλω στην εντατική»: Πώς τρομοκρατούσε η σπείρα των body builder τα νότια προάστια

Τρομακτικό βίντεο: Καταιγίδα «ξήλωσε» τέντα σε εστιατόριο - «Πέταξαν» όσοι την κρατούσαν

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης