Ναόμι Γουότς-Μπίλι Κράνταπ: Παντρεύτηκε κρυφά το ζευγάρι;

Ναόμι Γουότς-Μπίλι Κράνταπ: Παντρεύτηκε κρυφά το ζευγάρι;

Viral στο διαδίκτυο, πρόσφατες φωτογραφίες τους με την ηθοποιό ντυμένη στα λευκά, να κρατά ανθοδέσμη και να φορά ένα δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα

naomi_gouots_gamos9
«Φωτιά» στις φήμες ότι έχουν παντρευτεί, έβαλαν η Ναόμι Γουότς και ο Μπίλι Κράνταπ, μετά από πρόσφατη φωτογραφία της ηθοποιού που κυκλοφόρησε στα social media.

Σύμφωνα με την Page Six, οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν έξω από ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, με ρούχα που θα μπορούσαν να φορεθούν σε γάμο και μάλιστα, τον δικό τους!

Σε δημοσίευμα αναφέρεται, ότι η Γουότς «φορούσε ένα λευκό φόρεμα με δαντελωτά φλοράλ σχέδια, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως νυφικό».

Εκείνο, ωστόσο, που πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες, είναι η χρυσή βέρα στο δάχτυλο της, που ήρθε να προστεθεί δίπλα στο φημολογούμενο δαχτυλίδι των των αρραβώνων της.

Δείτε στιγμιότυπα


Εντούτοις, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να έχουν παντρευτεί.

Το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς επέστρεφε από την έξοδό του την Παρασκευή και η ηθοποιός ενίσχυσε τις φήμες περί μυστικού γάμου, κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια.

Η σχέση τους
Ο Μπίλι Κράνταπ και η Ναόμι Γουάτς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, στο κόκκινο χαλί των Βραβείων SAG 2022. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ταινία του Netflix Gypsy (2017), όπου ενσάρκωσαν το ζευγάρι.

Η Γουάτς ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μπίλι Κράνταπ το 2017, αφού χώρισε από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Λιβ Σράιμπερ, με τον οποίο απέκτησε τους γιους της Σάσα και Σάμυ. O Μπίλι Κράνταπ, έχει έναν 18χρονο γιο από τον προηγούμενο του γάμο με την Μαρί-Λουίς Πάρκερ, με την οποία χώρισαν, όταν ήταν 7 μηνών έγκυος.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και σπανίως μιλούν για τα προσωπικά τους. 


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκινητικά πλάνα από τη διάσωση των 4 παιδιών που επιβίωσαν μόνα για 40 μέρες σε ζούγκλα του Αμαζονίου

Κωνσταντοπούλου για αντιδράσεις: Δική μου ευθύνη τα ψηφοδέλτια, ο προπονητής αφήνει κάποιους στον πάγκο - Δείτε βίντεο

Νέος Κόσμος: Βρέθηκε DNA στο αυτοκίνητο με το οπλοστάσιο - Χωρίς αποτυπώματα τα όπλα


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης