Ανάμεικτες αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις των Νίκου Βέρτη και Περικλή Κονδυλάτου για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι καιτην αγορά εγρασίας.
Μιλώντας στο «Γεια σου» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στάθηκε απέναντι στα όσα δήλωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή.
Ο πρώτος δήλωσε ότι του αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, με τον άντρα να δουλεύει και τη γυναίκα να είναι «βασίλισσα» στο σπίτι, ενώ ο δεύτερος, περιέγραψε την ιδανική γυναίκα, με χαρακτηριστικά της μητέρας του που «μαγειρεύει και δυο φαγητά».
«Το θεωρώ ξεπερασμένο απαρχαιωμένο και οπισθοδρομικό όλο αυτό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με την Ιλάειρα συμμετέχουμε και οι δύο στις δουλειές του σπιτιού. Πρέπει να υπάρχει και από τους δύο η πρόθεση πάντα για το καλό του σπιτιού, το κοινό πορτοφόλι, αυτά είναι αξίες που έχω πάρει. Εμένα αυτή η αίσθηση της υπεροχής που θέλει να έχει ένα άτομο απέναντι στον σύντροφό με βρίσκει κάθετο».
Στην πορεία, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Κύπρο, λέγοντας: «Έχω ακούσει μέχρι και για ακυρώσεις εισιτηρίων, είναι ένα σεξιστικό σχόλιο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct8vqxdl8gmh)
Οι δηλώσεις Βέρτη «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.