Σον Μέντες: Χαμός στο Twitter για το νέο του τραγούδι για την κλιματική αλλαγή - «Είναι ασέβεια, κ..παιδο»

Σον Μέντες: Χαμός στο Twitter για το νέο του τραγούδι για την κλιματική αλλαγή - «Είναι ασέβεια, κ..παιδο»

Χρησιμοποίησε για το εξώφυλλο φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη, όπως είναι τώρα, «πνιγμένη» στους καπνούς - Τον κατηγορούν ότι είναι απλά ένα τραγούδι χωρισμού 

sonmendes738
Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο τραγούδι που ετοίμασε ο Σον Μέντες με τίτλο «What the Hell Are We Dying For?». Ο Μέντες έδωσε μία πρώτη εικόνα από το νέο του τραγούδι με μία φωτογραφία της Νέας Υόρκης η οποία μόλις και φαίνεται κάτω από ένα πυκνό σύννεφο καπνού, όπως είναι και οι πρόσφατες εικόνες της πόλης από τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές στον Καναδά.

Στο Twitter, ο Μέντες εξήγησε τους στίχους και το εξώφυλλο του «What the Hell Are We Dying For?». Δεν ήταν απλώς μια σύμπτωση είπε. «Άρχισα να γράφω αυτό το τραγούδι χθες το πρωί με τους φίλους μου στα βόρεια της Νέας Υόρκης και το τελείωσα μόλις πριν από λίγες ώρες» πρόσθεσε. «Ένιωσα τόσο σημαντικό για μένα να το μοιραστώ μαζί σας σε πραγματικό χρόνο». Παρότι στην αρχή του τραγουδιού γίνεται μια αναφορά στις πυρκαγιές, το τραγούδι φαίνεται να αφορά ως επί το πλείστον το τέλος μιας σχέσης (την εβδομάδα που πέρασε υπήρξαν αναφορές ότι ο Μέντες χώρισε, για ακόμα μία φορά, από τη σύντροφό του Καμίλα Καμπέγιο).

Παρά τα όσα έγραψε, το Twitter ξέσπασε εναντίον του, τόσο για τους ισχυρισμούς του ότι το κομμάτι αφορά την κλιματική αλλαγή, αλλά και για τη χρήση φωτογραφιών από τη Νέο Υόρκη που «πνίγεται» στους καπνούς.

«Δεν είναι καν για την κλιματική αλλαγή, αδερφέ, είναι τραγούδι χωρισμού», «Είναι ασέβεια να χρησιμοποιεί εικόνες από τη Νέα Υόρκη», «Κ...παιδο» «Η υποκρισία του πάει πολύ», «Χρησιμοποιεί την κλιματική αλλαγή για να γράψει πάλι για τον χωρισμό με την Καμπέγιο» γράφουν οργισμένοι χρήστες στην πλατφόρμα.

Δείτε περισσότερα

Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης