Oι «Προδότες» έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - Tα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter

Oι «Προδότες» έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - Tα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter

Το νέο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

prodotes-ant1_cleanup
Το βράδυ της Τετάρτης, έκανε πρεμιέρα στον ANT1 το νέο παιχνίδι με τίτλο «Προδότες» και παρουσιαστή τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

«Οι Προδότες», το διεθνές format που ξεχωρίζει για τα μυστικά και τις συνωμοσίες του, έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως και πρόσφατα κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που δοκιμάζει κάθε λεπτό τις σχέσεις των παικτών και την ψυχολογία τους και θυμίζει το γνωστό παιχνίδι «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο».
prodotes__2_
22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως Προδότες, χωρίς η υπόλοιπη ομάδα να γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Κάθε μέρα, όλοι μαζί, δουλεύουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας ιδιαίτερες αποστολές.

Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, με στόχο να υπερισχύσουν εκείνοι στο τέλος. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία της Στρογγυλής Τραπέζης. Εκεί οι Πιστοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους Προδότες, με τις υποψίες και τις κατηγορίες όλων να εκφράζονται ενώπιον όλων. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας όλοι ψηφίζουν εκείνον ή εκείνη που θεωρούν ότι είναι Προδότης.

Εκτός φυσικά από τους ίδιους τους Προδότες που ψηφίζουν ανάλογα με τη στρατηγική τους, χωρίς να αποκλείονται τα συντροφικά μαχαιρώματα…

Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, διώχνεται από την έπαυλη, αφού, όμως, πρώτα αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Το Twitter σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, με αρκετούς να σχολιάζουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι του προκαλεί ενδιαφέρον, εξαιτίας των ανατροπών που διαθέτουν. Πολλοί ήταν κι αυτοί που έγραψαν πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι ιδανικός στον ρόλο του παρουσιαστή.

Ακολουθούν μερικά σχόλια:

Κλείσιμο


 
Ειδήσεις σήμερα:

Κλιματική αλλαγή: Οι 5 περιοχές στην Ελλάδα που κινδυνεύουν να «βυθιστούν» από πλημμύρες

Χριστίνα Σούζη: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφει καρέ καρέ πώς την απεγκλώβισε - «Έτρεχε αίμα σε όλο της το πρόσωπο»

Athens Pride 2023: Δείτε τις πρώτες τακουνοδρομίες στο κέντρο της Αθήνας

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης