Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: Τα κακόβουλα σχόλια που έκαναν για μένα οι συμπαίκτες μου δηλώνουν φόβο

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: Τα κακόβουλα σχόλια που έκαναν για μένα οι συμπαίκτες μου δηλώνουν φόβο

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαρίας Αντωνά» συμπλήρωσε

spiros-martikas__1_
Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου, τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star, αλλά και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν μαζί του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στο «Γεύμα Αγάπης» που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο Δήμος Κερατσινίου και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Η Βρισηίδα είναι πάντα δίπλα μου. Μου έκανε μια μεγάλη έκπληξη στο αεροδρόμιο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, τρελάθηκα. Δεν στενοχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, έφυγα ευτυχισμένος. Μετά από 12 υποψηφιότητες, το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct17dvr0l4u1)

Όσο για τα σχόλια των συμπαικτών του, ανέφερε: «Δεν στενοχωριέμαι καθόλου με αυτά, δηλώνουν φόβο. Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Θα είναι προτιμότερο να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα», ενώ πρόσθεσε: «Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαρίας Αντωνά, που έχει μια εμμονή και θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά».

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δεν θέλει να με δει μπροστά του. Κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Γιατί; Τι του έκανα του Λάμπρου; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ένα λειτούργημα, από το οποίο ζει», τόνισε.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Οφείλει να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος, να αναθεωρήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε κατ' ιδίαν με τον Λάμπρο. Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα μιλήσω, δεν θα υποτιμήσω τον εαυτό μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Οι τελευταίες στιγμές του 26χρονου Βρετανού πριν κεραυνοβοληθεί - Δείτε βίντεο

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Καλό ταξίδι πατέρα» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του γιου του

Έβερεστ: Διάσωση ορειβάτη στη «ζώνη του θανάτου» - Δείτε το βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης