Τα «άκομψα» ραντεβού της Ζενεβιέβ και το «διαμάντι» της ΕΡΤ

Τα «άκομψα» ραντεβού της Ζενεβιέβ και το «διαμάντι» της ΕΡΤ

Δυστυχώς στο τηλεοπτικό παζλ τα κομμάτια δεν είναι μόνο άνισα αλλά και αταίριαστα

TV_genevieve
Παρακολουθώντας το «First Dates» στο Star, απλώς θλίβεσαι. Οσο κι αν η παρουσιάστριά του, Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία έχει συνεπάρει για τα καλά η τηλεοπτική καριέρα, το βλέπει ως τηλεοπτικό αριστούργημα, δεν πείθει. Στο τελευταίο επεισόδιο μία από τις φερέλπιδες παίκτριες απέρριψε on camera τον νεαρό με τον οποίο θα συναντιόταν λόγω ύψους και μη γυμνασμένου σώματος. Προσβλητικό, κακής αισθητικής, άκομψο, αμήχανο και μία παρουσιάστρια που νομίζει ότι όλα είναι χαβαλές; Κρίμα.

Οι καβγάδες στο «Survivor» είναι πολύ έντονοι. Η εικόνα κάποιων παικτών δεν συνάδει με τηλεοπτικούς όρους και η ένταση πλέον ξεπέρασε τα όρια. Ένα τόσο ωραίο format αδικείται από κάποιους παίκτες.
survivor-all-star

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ήταν η έκπληξη της χρονιάς και οι λόγοι ήταν πολλοί. Μπράβο στην ΕΡΤ, μπράβο στην παραγωγή, συγχαρητήρια στους συντελεστές. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν μια γιορτή. Δικαίως γιορτάστηκε και δικαίως η σειρά συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν.
κανε_οτι_κοιμασαι

Παράταση για πολλές εκπομπές τον Ιούλιο. Στο Mega και στον ΑΝΤ1 ήδη ανακοινώνουν σε συντελεστές πως από τη μια οι εκλογές και από την άλλη η ανάγκη για εγρήγορση αλλάζουν τα πλάνα. Κάποιοι θα τελειώσουν στις 14 Ιουλίου και κάποιοι άλλοι στα τέλη του μήνα. Η ενημέρωση φυσικά πάντα στις επάλξεις. Θα δοκιμαστούν και κάποια πρόσωπα μαθαίνω. Πόσο ακόμη θα δοκιμαστούν. Στις πόσες προσπάθειες «καίγεσαι» σε αυτή την τηλεόραση;

Όταν θα σταματήσουν οι εκπομπές να επικοινωνούν από τηλεοπτικού «αέρος», τότε όλα ίσως βελτιωθούν.

Κλείσιμο
Ελάχιστες αλλαγές στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Ουδείς εκ των συντελεστών φεύγει ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι νεοαφιχθέντες από «τα παλιά».

Πόσο «λίγοι» αποδεικνύονται όλοι αυτοί, οι οποίοι σπάζοντας φράγματα μπέσας, «ακυρώνουν» συναδέλφους που «στάθηκαν» στα δύσκολα. Εμ… ας προσέχαμε κι εμείς. Αλλά το δις εξαμαρτείν δεν… Βάλαμε μυαλό...
1D8A3897__1_

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ευφυής τηλεοπτικά. Και την αδίκησα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της σεζόν. Μεγάλη κουβέντα αυτή και καλό κάποια λάθη να αναγνωρίζονται. Εσχάτως δείχνει τρυφερή, εξομολογητική και πολύ πιο άμεση με το κοινό. Και της πηγαίνει. Όπως της πηγαίνει πολύ στην ομάδα της ένα κορίτσι που δουλεύει πολύ, η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Κουίζ και καληνύχτα. Ποιες παρουσιάστριες υπογράφουν ως την Παρασκευή;

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

Εκλογές 2023: Άρχισαν τις φορομπηχτικές δηλώσεις και στο ΠΑΣΟΚ μετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Τράπεζα Θεμάτων: Πώς χτύπησαν οι χάκερς τις ενδοσχολικές εξετάσεις - Κανένα πρόβλημα με τις Πανελλαδικές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης