Ζούλιας: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια μετά την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία - «Γιατί τόσο μένος;»

Ζούλιας: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια μετά την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία - «Γιατί τόσο μένος;»

«Ηρεμήστε, θέλω σταθερότητα» απαντά ο σχεδιαστής μόδας σε όσους τον επέκριναν - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

zoulias_neadimokratia
«Χρειαζόμαστε σταθερότητα» έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας στο Instagram του ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου, ως λεζάντα σε φωτογραφία που ανέβασε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Πιο αναλυτικά, ο σχεδιαστής μόδας έγραψε: «Χρειαζόμαστε σταθερότητα, τόλμη και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά σε αυτή τη χώρα».




Μετά από αυτή τη δημοσίευση, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι έγινε στόχος αρνητικών σχολίων, όπως αποκάλυψε σε ένα βίντεο που ανέβασε και πάλι μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Στο κλιπ, ο σχεδιαστής εξηγεί τον λόγο που υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, ενώ κάνει και μία αναφορά στα μηνύματα «θυμού» που εισέπραξε.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας είπε:

«Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιο λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ό,τι αφορά τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους το Κ.Κ.Ε εσωτερικούς στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, του αγαπάω και με αγαπάνε. Eλεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω».

Δείτε το βίντεο


«Τι πάθατε; για ποιο λόγο τέτοιο μένος; Hρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιπο ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάσω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι ένα κοινωνικό προφίλ. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Έπρεπε να τα πω» κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Το... χιούμορ του Λαζόπουλου: «20 πόντους στον λαιμό του έφτασε, ο ΣΥΡΙΖΑΣ έσκασε κάτω σαν καρπούζι» - Δείτε βίντεο

Ελεύθερη, χωρίς βραχιολάκι αλλά με περιοριστικούς όρους η Εύα Καϊλή

Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό - Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης