Μάργκοτ Ρόμπι: Αποκάλυψε ποια ηθοποιό ήθελε στον ρόλο της «Barbie»

Μάργκοτ Ρόμπι: Αποκάλυψε ποια ηθοποιό ήθελε στον ρόλο της «Barbie»

Η σταρ είχε κάποια άλλη στο μυαλό της, πριν τελικά υποδυθεί εκείνη τον ρόλο της διάσημης κούκλας 

margkot-rompi
Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα, η Μάργκοτ Ρόμπι μίλησε για την ταινία «Barbie», όπου και πρωταγωνιστεί κι αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποια ηθοποιό είχε σκεφτεί για τον ρόλο.

Μιλώντας στο περιοδικό «Vogue», η Αυστραλή σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε πως εκείνη που είχε στο μυαλό της για τον ρόλο της διάσημης κούκλας ήταν η Γκαλ Γκαντότ. Ωστόσο, εκείνη απέρριψε την πρόταση.

«Η Γκαλ Γκαντότ είναι τόσο απίστευτα όμορφη, αλλά δεν τη μισείς καν επειδή είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι τόσο ειλικρινής, ενθουσιώδης κι ευγενική», είπε χαρακτηριστικά.



Όπως ανέφερε, η σταρ που υποδύθηκε τη «Wonder Woman» δεν ήταν διαθέσιμη για τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς ήταν πιθανότατα απασχολημένη με άλλα πρότζεκτ, όπως η επερχόμενη ταινία της Γκέργουικ «Snow White».

Ως αποτέλεσμα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρέθηκε η ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι, της οποίας ιδέα ήταν η ταινία. «Δεν είναι ότι ήθελα ποτέ να παίξω τη Barbie, ούτε ονειρευόμουν να γίνω η Barbie ή κάτι τέτοιο. Αυτό θα ακουστεί ανόητο, αλλά πραγματικά δεν το σκέφτηκα ποτέ, μέχρι να γίνει αυτό το έργο», εξηγεί.

Κλείσιμο

Ανέφερε μάλιστα, πως σκοπός είναι η Barbie να μη φαίνεται σε καμία περίπτωση σέξι. «Εντάξει, είναι μια κούκλα, μια πλαστική κούκλα. Δεν έχει όργανα. Άρα αν δεν έχει, δεν έχει ούτε αναπαραγωγικό σύστημα. Λογικά, δεν αισθάνεται καμία σεξουαλική επιθυμία. Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι σέξι κυριολεκτικά. Μπορεί να φορέσει μια κοντή φούστα, αλλά θα το κάνει γιατί της αρέσει κι είναι ροζ. Όχι, επειδή θέλει να δεις τα οπίσθιά της», σημείωσε η Μάργκοτ Ρόμπι.

Το πρώτο κινηματογραφικό τρέιλερ για το «Barbie» κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου, αποκαλύπτοντας μια ολόκληρη συλλογή ηθοποιών που υποδύονται το ομώνυμο παιχνίδι και τους συντρόφους της.

Barbie | Teaser Trailer 2

Η Ρόμπι πλαισιώνεται από τις συναδέλφους Barbies Ντούα Λίπα, Ίσα Ρε, Κέιτ Μακίνον και Χάρι Νεφ, ενώ ο Γκόσλινγκείναι μόνο ένας Ken σε μια ομάδα που περιλαμβάνει τους Σίμου Λίου, Σκοτ Έβανς, Νκούτι Γκάτουα και Κίνγκσλεϊ Μπεν - Αντιρ.

Το «Barbie» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

«Πρώτη φορά όλο το νοσοκομείο έλεγε ότι υπάρχει θέμα με τη μητέρα», κατέθεσε εντατικολόγος στη δίκη Πισπιρίγκου

Ποιες είναι οι 75 γυναίκες της νέας Βουλής- Οι 30 εκλέγονται πρώτη φορά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης