Ερχεται η «Αρένα» της Μαρίας και το «Παζάρι» του Alpha

Ερχεται η «Αρένα» της Μαρίας και το «Παζάρι» του Alpha

Πρεμιέρες, λίγο πριν το τηλεοπτικό πρωτάθλημα σφυρίξει λήξη

maria-anastasopoulou33
Ηταν να μην κλείσουν οι κάλπες. Εφόσον έκλεισαν, άρχισε ο καταιγισμός των δελτίων Τύπου από τα κανάλια. Στον ΑΝΤ1 νομίζω ότι φέτος καταγράφεται ρεκόρ πρεμιερών και αυτό θα συμβαίνει μέχρι και την παράταση. Μία εξαιρετική δημοσιογράφος, μία γυναίκα που «άνθισε» στον χώρο, η Μαρία Αναστασοπούλου, κάνει πρεμιέρα. Από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00, μπαίνει στην «Αρένα» και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Στην «Αρένα», όπως μας ενημερώνει ο σταθμός, θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που συγκλόνισαν. Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων. Καλή αρχή, να ευχηθούμε.


Ακολουθούν στις 7 Ιουνίου, στις 21.00 οι «Προδότες» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Λίγο νωρίτερα όμως, σε ένα άλλο «παιδί» του Ομίλου ΑΝΤ1, στο Μακεδονία, έρχεται ένα πρόγραμμα, που πολλά χρόνια έραβαν και ξήλωναν. Κάποτε, μάλιστα, είχε ανατεθεί στην αφεντιά μου να το παρουσιάσει αλλά «παράλληλα, περπατήσαμε παράλληλα»… Από το Σάββατο 27 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «#ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

markoulakis

Κάθε εκπομπή θα είναι θεματική και θα αποτελείται από τα πιο αγαπημένα, αξέχαστα, και πολυσυζητημένα πρόσωπα αλλά και στιγμιότυπα του ΑΝΤ1. Οι πρωταγωνιστές, τόσο των σειρών, όσο και των εκπομπών του ΑΝΤ1, θα αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα και τις κάμερες αλλά και αστείες και αμήχανες στιγμές που έχουν ζήσει, ενώ αγαπημένοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές θα σχολιάζουν ρόλους, ατάκες και περιστατικά που άφησαν το αποτύπωμά τους στο χρόνο.

Για την επόμενη σεζόν ήδη ηχούν τα τύμπανα του πολέμου. Στον Alpha ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο παιχνίδι που θα αντικαταστήσει το «Deal». Πρόκειται για το «Πιο μεγάλο παζάρι» που πλέον παίρνει θέση στην απογευματινή ζώνη.

Κλείσιμο
Το πιο μεγάλο παζάρι | Έρχεται στον Alpha
Πρεμιέρα και στον ΣΚΑΪ το φθινόπωρο. Πρόκειται για το σόου «I am a celebrity… get me out of here». Το αποκάλυψε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Σκρομπόλας νωρίς το πρωί και ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση.

I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here | Trailer | Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Τι νόημα έχει, όταν πηγαίνει καλά σε τηλεθέαση μία εκπομπή για μία ημέρα να βγαίνεις με τα τύμπανα και να το φωνάζεις; Ποτέ δεν το κατάλαβα και ποτέ δεν θα το καταλάβω. Ούτε κι ο κόσμος. Για τον καθρέφτη μας είναι όλα αυτά…

Οι μεγαλύτερες αλήθειες είναι αυτές που λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου. Πρωταγωνιστές; Κατερίνα Ζαρίφη, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σήμερα στην «Ελένη».

Κουίζ και καληνύχτα. Ποιος συνεργάτης εκπομπής σύντομα αναλαμβάνει ρόλο έκπληξη στον σταθμό;



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

«Πρώτη φορά όλο το νοσοκομείο έλεγε ότι υπάρχει θέμα με τη μητέρα», κατέθεσε εντατικολόγος στη δίκη Πισπιρίγκου

Ποιες είναι οι 75 γυναίκες της νέας Βουλής- Οι 30 εκλέγονται πρώτη φορά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης